Лайм

"Голос країни-2023" виграв військовий Михайло Панчишин: у мережі сперечаються, чи справедлива його перемога

Думки людей розділилися

29 жовтня у Польщі відбувся суперфінал вокального шоу "Голос країни-2023", на якому назвали ім'я переможця. Ним став Михайло Панчишин із команди Артема Пивоварова. Артист здобув перемогу завдяки глядацькому голосуванню, і таким результатом задоволені далеко не всі.

Зокрема, на Instagram сторінці шоу користувачі мережі висловили свою думку з цього приводу. У коментарях під постом, в якому вказано ім'я переможця, чимало юзерів зазначили, що Михайло Панчишин, а також інший учасник Юрій Городецький потрапили до фіналу лише завдяки тому, що є військовими ЗСУ.

Читайте також: Де зараз Марія Квітка, яка перемогла на шоу "Голос країни-2022" з піснею на слова Тараса Шевченка.

Фото: instagram

Люди пишуть, що "Голос країни" - це в першу чергу про вокал, а не про учасників, які є соужили чи служать на фронті. "Це був сезон розчарування. Ганьба", "Для чого було це шоу, якщо з самого початку було зрозуміло, хто переможе?", "Сьогодні я вперше повірив, що тут все вирішено наперед", "Я не хейтер, однак точно можу сказати, що були учасники набагато сильніше", - йдеться у деяких коментарях.

Фото: instagram

Фото: instagram

Фото: instagram

Інші пишуть, що переможницею у "Голосі країни-13" для них стала Христина Старикова із команди Юлії Саніної. Нагадаємо, вона виступила у фіналі із піснею нідерландського виконавця Дункана Лоуренса "Arcade", який став переможцем "Євробачення-2019".

Фото: instagram

Фото: instagram

Фото: instagram

Також користувачі мережі називають ще одного учасника, який, на їх думку, був вартий перемоги - це 16-річний Владислав Пелих, який став наймолодшим учасником у цьогорічного сезону. Артист із Запорізької області нині мешкає у Польщі разом із рідними. У суперфіналі він заспівав пісню Тома Оддела "Another Love".

Читайте на тему: Всесвітньо відомий гурт зі Швеції хотів представити Україну на "Євробаченні-2024".

Фото: instagram

Фото: instagram

Фото: instagram

Фото: instagram

Фото: instagram

Реакція продюсера "Голосу країни"

Перемогу Михайла Панчишина прокоментував продюсер вокального шоу Володимир Завадюк. У коментарі під постом він написав, що "Голос" - це завжди про час, у якому нині живуть українці. "Перемогли ЗСУ. Гордість. І вдячність всім учасникам та тренерам. І нашим глядачам, що з нами через роки".

Фото: instagram

Що відомо про переможця Михайла Панчишина

25-річний артист є ветераном війни. Раніше він заявляв, що пройшов на шоу, аби стати голосом інших військових та розповісти про них світові. У 2017 році став переможцем "Х-фактору", і після цього розпочав сольну кар'єру під псевдонімом Ptashkin.

Після початку повномасштабної російсько-української війни став на захист Батьківщини. Під час служби боровся за визволення Ірпеня, воював у Бахмуті, на сході України отримав поранення. Кілька місяців провів у лікарні, і після одужання був звільнений від участі у бойових діях. Наразі артист виступає перед пораненими бійцями, а також військовими на фронті, займається волонтерством.

У фіналі проекту Михайло виконав три пісні: "Show Must Go On" гурту Queen, "Маніфест" у дуеті зі своїм наставником Артемом Пивоваровим, а також авторський трек "Невідомий герой", який він співав на етапі "сліпих прослуховувань".

Читайте на нашому сайті: Порушив авторські права: SHUMEI заплатив Олені Мозговій 50 тис. грн за виконання пісні її батька.

Що відомо про Христину Старикову, яку найбільше підтримують у соцмережах

17-річна дівчина родом із Миргорода, що на Донеччині. З дитинства брала участь у місцевих заходах. Активна участь у культурному житті рідного міста зробила її справжньою зіркою на Батьківщині. Через війну дівчина переїхала до Києва, але мріє повернутися додому. Свою участь у "Голосі країни-13" вокалістка розпочала з композиції JVKE – "Golden hour".

Нагадаємо, учасники суперфіналу пройшли три етапи, і під час кожного хтось із конкурсантів вибував після оголошення результатів глядацького голосування. У першому етапі 8 фіналістів виконали свої пісні, і після голосування лише четверо із них пройшли далі.

У другому етапі глядачі обрали двох вокалістів, які претендували на звання переможця . У третьому етапі два учасники заспівали пісні, з якими прийшли на "сліпі прослуховування". Юрій Городецький виконав композицію "Києве мій", тоді як Панчишин заспівав авторський хіт "Невідомий герой". Глядачі зробили вибір на користь Михайла.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа