Лайм

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

Музикант багато років боровся з важкою залежністю

У США у віці 49 років помер співак Сет Бінзер, більш відомий під псевдонімом Шифті Шеллшок. Він був фронтменом і одним із засновників гурту Crazy Town, який здобув популярність завдяки хіту Butterfly.

Як пише Daily Mail, посилаючись на слова судмедексперта, музикант помер 24 червня. Тіло артиста виявили у його будинку в Лос-Анджелесі. Причина смерті співака не повідомляється. Відомо, що Шеллшок протягом багатьох років боровся із наркозалежністю.

Читайте також: Зірку "Піратів Карибського моря" загризла акула: що відомо про трагічну загибель актора.

Сет Бінзер Фото: instagram.com/therealcrazytown

У березні 2012 року Сет Бінзер потрапив до лікарні та перебував у комі. За кілька місяців до цього музиканта було заарештовано за зберігання кокаїну і засуджено до трирічного випробувального терміну. Шеллшок знімався у реаліті-шоу "Реабілітаційний центр для знаменитостей" та "Будинок тверезості".

Реп-рок-гурт Crazy Town був заснована Шіфті Шеллшоком та Епіком Мазуром у 1995 році в Лос-Анджелесі. 2001-го музиканти випустили трек Butterfly, який очолив американський хіт-парад Billboard Hot 100 і зробив колектив дуже популярними. Невдовзі цей трек увійшов в топ-10 найкращих кліпів століття MTV.

У 2002 році Crazy Town оголосили про свій розпад, але через п'ять років возз'єдналася і продовжили давати концерти та випускати пісні.

У Шифті Шеллшока залишилося троє дітей від різних жінок.

Гурт Crazy Town Фото: Wikipedia

Раніше Ірина Білик розповіла про загибель на фронті свого друга-хореографа.

Новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також