Лайм

Зірку "Піратів Карибського моря" загризла акула: що відомо про трагічну загибель актора

Він був професійним серфером і рятувальником

Актор Тамайо Перрі, який зіграв у фільмі "Пірати Карибського моря: на дивних берегах" трагічно загинув після нападу акули на Гаваях.

Як пише The Sun, посилаючись на Службу швидкої медичної допомоги Гонолулу, тіло 49-річного актора виявили з кількома укусами. На момент трагічної смерті Перрі викладав уроки серфінгу. Тамайо знайшли рятувальники та доставили його не берег на водному мотоциклі. Медики припустили, що актор міг зазнати більш ніж одного укусу акули.

Читайте також: Пощастило вижити: зірка "50 відтінків сірого" ледь не помер через отруту небезпечних гусениць.

Фото: instagram.com/oahusurfingexperience

Актор був не лише професійним серфером, а й працював місцевим рятувальником. "Тамайо Перрі був усіма улюбленим рятувальником, добре відомим на Північному березі, професійним серфером, відомим у всьому світі", - сказав у своїй заяві виконувач обов'язків начальника служби безпеки океану Курт Лагер.

Мер Гонолулу Рік Бланджіарді назвав смерть Перрі "трагічною втратою" і сказав, що загиблий був вельми шановним "легендарним рятувальником".

Фото: instagram.com/oahusurfingexperience

Тамайо Перрі народився і виріс на острові Оаху, Гаваї. Більше 15 років професійно займався серфінгом, став чемпіоном на змаганнях Pipe Master та вважався одним з найкращих серферів світу.

Також Перрі був відомий своїми ролями у кіно. Окрім фільму "Пірати Карибського моря: на дивних берегах" актор знявся у картинах "Блакитна хвиля" та "Ангели Чарлі: Повний газ".

У січні цього року голлівудський актор Крістіан Олівер та дві його доньки загинули в авіакатастрофі: літак упав в океан на Карибах.

Новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Агресивно і динамічно розвивається: Валерій Харчишин вперше розповів про невиліковну хворобу сина

Лідер гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин назвав діагноз середнього сина та симптоми невиліковної хвороби

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном