Лайм

Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни

Найбільші лідери зберуться у Києві, щоб підписати історичний документ

Мудрий старець Прохор поділився важливим пророцтвом і розповів про те, що чекає Україну в найближчому майбутньому і коли закінчиться кровопролитна війна на наших землях. У своєму видінні він побачив точну дату підписання мирної угоди, яка принесе довгоочікуваний мир на нашу землю.

Про видіння, яким поділився старець Прохор, розповіли на YouTube-каналі "Український молитовник".

Читайте також: До припинення бойових дій залишилося кілька місяців: ясновидиця дала прогноз про кінець війни в Україні.

Одного благословенного дня під час глибокої молитви старець Прохор отримав видіння - він побачив ясне небо і яскраве світло, яке осяяло його серце.У цьому світлі він побачив образ Божої Матері, яка тримала в руках свиток. Вона звернулася до старця і сказала: "Сину мій, передай народу України слова надії та віри - невдовзі настане час, коли мир повернеться на вашу землю".

Також у видіння до старця Прохора з'явився архангел Михаїл, одягнений у блискучі золоті обладунки. Він тримав в руці меч праведності, який символізував перемогу та справедливість. Архангел промовив до старця: "Не бійся, вірний служителю Божий, небеса почули молитви народу України, Господь всемогутній прийняв вашу жертву молитви, сліз та болю. Невдовзі прийде час, коли ваш народ побачить мир та справедливість, підписання мирної угоди відбудеться в день, який увійде в історію як день перемоги світла над темрявою".

Старець Прохор передбачив кілька ключових дат та подій в Україні. За його словами з 26 червня по 7 серпня 2024 року розпочнеться період зміню.

Читайте також: Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.

"Це буде період випробувань, але також і можливостей для зміцнення нашої віри та духу. 8 липня 2024 року почнеться небезпечний період, коли вороги намагатимуться нашкодити нам, але наші молитви зупинять їхні злі наміри. 15 липня можливі техногенні аварії та активні воєнні дії. Молитви та віра зможуть відвернути небезпеку 21 липня", - навіщував старець Прохор.

Також він розповів, що бачив у своєму видіння час, коли наша країна буде ухвалювати важливе рішення.

"У серпні-вересні ЗСУ можуть здійснити прорив на фронті і матимуть високі шанси повернути Херсонську область. Формальне підписання мирної угоди відбудеться наприкінці 2025 року - всі великі лідери зберуться в Києві, щоб підписати цей історичний документ. Він стане символом нових починань і надії. На знак миру під Божим благословенням буде затверджено план післявоєнної відбудови України - після підписання угоди почнеться новий етап для України, наш народ буде об'єднаний у своїх зусиллях відновити зруйновані міста і села. Віра у Бога допоможе нам подолати всі труднощі, анаша єдність стане запорукою успіху", - додав старець.

Цікаві новини для вас:

  1. Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни.
  2. Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом.
  3. "Ванга" з Бистриці розповіла, коли закінчиться війна в Україні і чи є ризики переростання у Третю світову.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля