Лайм

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Музикант змінив сопілку на зброю

Український музикант-мультиінструменталіст, сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк став на захист країни. Учасник відомого музичного колективу служить у ЗСУ вже другий місяць, але оголосити про це вирішив в особливе для країни свято – День Конституції України.

На особистій сторінці в Instagram він опублікував дві фотографії у військовій формі і процитував статтю конституції про захист батьківщини: "Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов’язком громадян України. Громадяни відбувають військову службу відповідно до закону".

Читайте також: Український музикант розповів, як Остапчук отримав відстрочку через "кумівство" у ВР: ведучий пояснив.

Фото: instagram.com/dmytro_mazuriak

"Тож жию як книжка пише, - наголосив він. - Вже другий місяць я у Збройних силах України. Пройшов навчання. Про службу трохи пізніше".

Випереджаючи запитання шанувальників про виступи, Дмитро написав, що поки не знає, чи відпускатимуть його на концерти. Але висловив сподівання, що фанати гурту KAZKA побачать його на сцені.

"Служу українському народові", - красномовно підсумував Мазуряк.

Фото: instagram.com/dmytro_mazuriak

Дмитро родом із села Іспас Чернівецької області, йому 26 років. Учасником гурту KAZKA став у 2018 році. Працював у музеї Івана Гончара, брав участь у дослідницькому проекті "Одягові традиції Гуцульщини". Колекціонує народниі музичні інструменти.

Фото: instagram.com/kazka.band

Нещодавно лави ЗСУ поповнив лідер гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля

Маячня і дурість: Настю Каменських захейтили за "розваги" в столичному метро

Відому українську співачку Настю Каменських розкритикували у мережі за дивне відео, як вона з іншою артисткою красується у київському метро