Лайм

Так, я мобілізуюсь: комік Андрій Лузан підтвердив, що доєднується до війська

Подробиці гуморист пообіцяв повідомити пізніше

Днями у мережі розповсюдили відео, як український комік Андрій Лузан під час стріму розповідає про свою мобілізацію 6 липня.

На своїй сторінці в Instagram засновник каналу "Леви на джипі" підтвердив, що йде служити, але спростував дату своєї мобілізації, яка звучала у ролику.

Читайте також: Вже другий місяць у ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська.

Фото: instagram.com/luzannnn

"Так, я мобілізуюсь. Ні, не 6-го липня. Куди? - повідомлю на наступному тижні. Коли? - точну дату старту проходження учебки повідомлю теж на наступному тижні. Поки все", - написав гуморист.

Нагадаємо, у ролику, який публікували телеграм-канали, Лузан говорив наступне: "Якщо чесно, ось вас тут 808 людей, у мене приблизно стільки ж на трансляції в закритому акаунті. Закритий акаунт - це єдине місце, де я говорив про те, що мобілізуюсь 6 липня".

Андрій Лузан – продюсер, комік, шоуранер, один із засновників гумористичного YouTube-каналу "Леви на джипі". Грав у "Лізі Сміху" у складі команди "Крупа". Гуморист родом з Києва, йому 39 років.

З початком повномасштабної війни він активно займається волонтерством, збираючи кошти на підтримку бійців ЗСУ. Окрім цього разом з колегами створює україномовний контент та нові проекти українською.

Фото: instagram.com/luzannnn

Нещодавно лави ЗСУ поповнив лідер гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько