Лайм

Люблячий батько трьох дітей: на фронті загинув письменник Василь Паламарчук

Віддав своє життя за Україну ще один герой

Боронячи Україну на фронті загинув український письменник і військовослужбовець ЗСУ Василь Паламарчук з позивним "Адвокат". Захиснику було лише 43 роки.

Трагічну звістку повідомили на facebook-сторінці Олешківської територіальної громади, звідки був родом полеглий воїн. У дописі сказано, що Василь загинув під час виконання бойового завдання. У Паламарчука залишилася дружина і троє дітей.

Читайте також: Письменник Станіслав Асєєв розповів про поранення на фронті і показав уламок, який витягли лікарі.

Фото: facebook.com/olgromada

"Сьогодні на східному напрямку, під час виконання бойового завдання, загинув наш земляк, військовий, письменник Василь Паламарчук – коханий чоловік та люблячий батько трьох дітей. Вічна пам'ять та честь Герою! Щирі співчуття рідним та близьким! Пам'ятаємо всіх Героїв, які поклали своє життя за свободу та незалежність нашої держави!", - сказано у некролозі 3 липня.

Бойова медикиня Інна Короленко показала фото загиблого воїна, яке вона зробила в день його 43-річчя, і зворушливо вшанувала його пам'ять.

"Я вас фотографувала тоді, на честь дня народження. А тепер цей портрет ходить мережею з написом "світла пам'ять". Василь Паламарчук "Адвокат". Найкращий ротний, друг, талановитий юрист. Батько, чоловік і людина. Колись ви мені сказали таку фразу: "Від тебе можуть відмовитись всі: родина, друзі, близькі… але Адвокат з тобою буде завжди". Так і буде, ви тепер зі мною завжди. Честь і біль, командире", - написала вона на своїй сторінці.

Фото: facebook.com/inna.korolenko.5

Василь Паламарчук у 2014-2015 роках воював в АТО у складі 28 ОМБР. До 24 лютого 2022 року працював адвокатом, на початку повномасштабного вторгнення був розвідником-кулеметником, а згодом командиром роти вогневої підтримки 206 батальйону територіальної оборони ЗСУ.

У 2019 році вийшла книга Василя Паламарчука про його підрозділ в АТО та події 2014 року, яка називається "Військовий непотріб".

Читайте також: Воював з початку повномасштабного: Сергій Танчинець повідомив про загибель на фронті брата.

Фото: Facebook / Василь Паламарчук

Після закінчення війни захисник мріяв полетіти із сім'єю на відпочинок, і тепер його мрія ніколи не здійсниться – росіяни забрали життя чоловіка і батька трьох дітей.

"Після Перемоги з родиною поїду на відпочинок, полетимо до Ірландії та Занзібару. А потім повернемося до свого звільненого міста, любитиму дружину і роститиму дітей. Постараюся надолужити з ними той час, який у мене вкрали росіяни. Відновлю свою адвокатську діяльність, буду писати позови про стягнення збитків з окупантів та захищати учасників бойових дій у судах. Робитиму свою роботу – захищатиму людей, бо я Адвокат”, - розповідав Василь.

Фото: Facebook / Василь Паламарчук

У травні 2024 року на фронті загинув український режисер Костянтин Петрик.

Новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько