Лайм

Віталій Козловський відчув шок і гнів від випадку з ветеринаром-ветераном в Одесі

Співак і військовослужбовець прокоментував інцидент

Напередодні в Одесі чоловік обматюкав ветеринара-ветерана ЗСУ, який втратив обидві ноги на фронті. На кричущий інцидент раніше відреагував комік і військовослужбовець Віктор Розовий, а тепер ситуацію прокоментував ще один український захисник – Віталій Козловський.

Співак, який зараз служить у військовому оркестрі, своє обурення висловив у дописі в Instagram. Козловський впевнений, що Вадим Шевеленко, який дозволив собі образливу лайку на адресу Олексія Притули на протезах, має бути покараний. І хоча кривдник вже вибачився перед ветераном, Віталій не вірить у його каяття і вважає, що його треба відправити на фронт – туди, де Притула втратив своє здоров'я.

Читайте також: Стендаперка Лєра Мандзюк прокоментувала скандал навколо свого "жарту" про "тупеньких" дітей з інвалідністю.

Віталій Козловський Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Шок і гнів від того, що сталося в Одесі, - пише Козловський. - Засновник і директор "Одесаспеценерго" Вадим Шевеленко обматерив ветеринара, Олексія Притулу, військового ветерана без ніг, за те, що той попросив розвернути собаку до нього, щоб зручніше було оглянути. Зараз Шевеленко намагається відкупитися. Очевидно - не тому, що стало совісно, а тому, що розголос вдарив по репутації".

Артист додав, що не розуміє, як у воюючій країні може бути така неповага до військовослужбовців.

"Хіба просто відкупитися це достатньо за таку неповагу до військового? Хіба це достатньо для того, хто живе і заробляє гроші, поки хтось кладе своє життя і здоров’я? Чи не справедливіше, щоб після такого вчинку цей "диванний агресор" сам відправився туди, де ветеран втратив здоров’я. Щоб пережив те, що пережив він. Щоб сам взнав смак пороху, поту і крові. Можливо, лише тоді розкаяння було би щирим", - вважає Козловський.

Олексій Притула Фото: instagram.com/oleksa1981

Віталія обурює, що люди, які стали на захист країни і щосекунди ризикують власним життям, бачать "чорну невдячність" від тих, хто "чилить в тилу".

"Отямтесь, люди! Поїдьте на найближче кладовище, подивіться, скільки прапорів на могилах, скільки наших полегло, щоб хтось далі ганяв понти. А потім попустіться і щойно де побачите воїна - зробіть усе, щоб він відчув підтримку і вдячність, - закликав Козловський. – Тому що ми люди, а не свині".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Також Віталій закликав не мовчати, а розповсюджувати ситуації зі зневажливим ставленням до військових. "Висвітлюйте це в соцмережах, з іменами, деталями. Інформація це сила і це вплив, - наголосив він. - А такі "диванні сміливці" виявляється дуже боятися розголосу. Можливо, це їх попустить і трохи виховає. Неповага має бути покарана".

Читайте також: Не тема для сміху: "Дизель шоу" розкритикували за жарти про українців, які живуть в окупації.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нагадаємо, Вадим Шевеленко привів свого собаку до одеської ветклініки, де після важкого поранення і ампутації ніг працює Олексій Притула. Ветеринар-ветеран ЗСУ попросив чоловіка розвернути пса іншою стороною, на що почув: "А ви не можете підійти і подивитись?" Коли лікар показав, що в нього протези, відвідувач вимовив образливу лайку: "Пішов тоді ти нах*й, п*дар, бл*дь".

Після розголосу цієї ситуації в мережі Шевеленко вибачився на камеру і видав купу маячні: "Я зайшов до Вас у кабінет і мені здалося, що Ви якось не так зі мною розмовляєте", "Я не хотів", "Я не бачив, що у вас під столом складнощі".

Переглянути цей допис до Instagram

Олексій Притула (@oleksa1981)

3 липня боронячи Україну на фронті загинув український письменник та військовослужбовець ЗСУ Василь Паламарчук з позивним "Адвокат".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько