Лайм

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Для святкування акторка вибрала дві сукні

Ірина Сопонару та її обранець Ріс одружилися у травні 2024 року. Для розпису з англійцем зірка "Жіночого кварталу" обрала скромну довгу сукню-вишиванку, а на самому святі акторка з'явилася у зухвалому міні українського бренду FROLOV.

Фотографії з весілля гумористка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. В дописі Ірина подякувала всім, хто був дотичний до організації вечірки, зокрема дизайнеру Івану Фролову, у корсетній сукні якого "наречена виглядала як супер зірка".

Читайте також: Чоловік-англієць Ірини Сопонару розповів, чому обрав для життя Україну та як швидко вивчив мову.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Варто зазначити, що Іван Фролов – справжня знаменитість у світі моди. Він створив образи для представників України на "Євробаченні": Джамали та гурту TVORCHI. На конкурсі "Міс Всесвіт-2022" у вечірній сукні FROLOV була Вікторія Апанасенко. Також дизайнер створював вбрання для Олени Зеленської.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Сукня Фролова - не єдиний образ, в якому Сопонару сяяла на своєму весіллі. Другий лук нареченої - біла сукня з глибоким декольте, декорована намистинами, і довга фата.

Читайте також: Змінився смак: Ірина Сопонару пояснила, чому вирішила збільшити груди.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

"Ну що ж, цей день позаду. І ми тепер сім'я! Хочемо подякувати всім, хто доклав душу і серце, щоб наш день був неймовірним. По-перше, хочемо подякувати нашим захисникам і захисникам, адже саме завдяки вам, наше свято, мало можливість статися", - написала акторка.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Ірина і Ріс почали зустрічатися у 2021-му році. У період повномасштабної війни їхні стосунки стали ще міцнішими, вони стали жити разом. У травні 2023 року іноземець зробив їй пропозицію.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Тим часом Валентина Хамайко вийшла заміж за Андрія Оністрата через 18 років спільного життя.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько

Валентина Хамайко вийшла заміж за Оністрата через 18 років спільного життя: щасливі фото сім'ї

Українська телеведуча Валентина Хамайко і військовослужбовець ЗСУ Андрій Оністрат одружилися через 18 років спільного життя