Лайм

Валентина Хамайко вийшла заміж за Оністрата через 18 років спільного життя: щасливі фото сім'ї

Ведуча показала, яким був їхній з коханим день

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат офіційно узаконили свої стосунки. Телеведуча та військовослужбовець ЗСУ прожили разом 18 років, народили чотирьох дітей, і лише пройшовши довгий шлях сімейного життя вирішили розписатися.

На особистій сторінці в Instagram 42-річна ведуча показала фотографії з весілля та зізналася, що весь цей час вони з коханим були лише у церковному шлюбі.

Читайте також: Пішов на фронт з астмою: Валентина Хамайко розповіла про пасинка, який загинув на війні.

Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

"18 років спільного життя разом з Андрієм. Ми вже взнали, що таке жити і в радості і в горі, навчились сваритися і миритися, народили 4 дітей. Встигли обвінчатися, але не розписувалися. Вчора надолужили і це", - поділилася Валентина 5 липня.

Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Для важливого дня Хамайко обрала лаконічну сукню кроше білого кольору власного бренду TAIYŌ, який вона разом з колегами заснувала у 2022 році. Оністрат вбрався у класичний сірий костюм та сорочку. Зважаючи на знімки, пишного святкування пара не влаштовувала, а відзначила цей день скромно, в тихому затишному закладі.

Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Валентина зізналася, що коханого відпустили ненадовго, і вже наступного дня після весілля Оністрат знову вирушає на фронт.

"Вже сьогодні Андрій знову їде у відрядження, збирає форму, зброю та їде. На скільки до кінця невідомо. Як завжди 2-3 тижні за кілька останніх днів перетворилися на 2-3 місяці. Завжди страшенно нервую. Але поки що дозволю собі насолодитися вчорашнім днем", - поділилася дружина військовослужбовця.

Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат виховують чотирьох спільних дітей: Соломію (2009), Михайла (2011), Мирославу (2013) та Андрія (2018). Також у віце-президента Федерації тріатлону України є донька Віта від першого шлюбу. Син Остап, який народився у другому шлюбі бізнесмена і воїна ЗСУ, загинув на війні у червні 2023 року. Хлопцеві був лише 21 рік.

Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Раніше дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман розповіла, якою була пропозиція від коханого.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько