Лайм

Чоловік-англієць Ірини Сопонару розповів, чому обрав для життя Україну і як швидко вивчив мову

Рис бачить своє майбутнє лише тут

Акторка студії "Квартал 95", учасниця проекту "Жіночий Квартал" Ірина Сопонару, яка у травні цього року вийшла заміж за свого обранця Риса, поділилася подробицями, як її чоловіку-англійцю вдалося вивчити українську мову і чому він переїхав до нашої країни, незважаючи на те, що тут тривають воєнні дії.

Про це Сопонару та її чоловік розповіли в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Читайте також: Дуже любить Україну. Ірина Сопонару розповіла про свого коханого-іноземця.

Рис зазначив, що він живе в Україні вже 3,5 роки і встиг вивчити українську мову, оскільки їй необхідно розуміти оточуючих.

"Рис за 4 місяці вивчив українську мову. Коли почалася війна, Рис ще не говорив українською, він дуже добре говорив російською", уточнила актриса.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

"Рис не хотів бути тією людиною, яка в компанії говорила б: "А можете сказати російською, щоб я зрозумів", підкреслила Сопонару.

Її чоловік також розповів, як зважився на переїзд до нашої країни. Після карантину у 2020 році він хотів спробувати пожити у новому місці та обрав Київ. Тут він через 5 місяців зустрів свою другу половинку. Ця зустріч стала доленосною, і він вирішив залишитися тут жити, оскільки працює віддалено в американській компанії у сфері охорони здоров'я та не прив'язаний до будь-якого місця.

На запитання Доротюк, чому Рис обрав для проживання саме Україну, він відповів: "Я сказав би, що це дуже недооцінена країна, її культура класна, їжа ... люди дуже дружні".

"Ти маєш на увазі гостинні, привітні", – уточнила Аліна Доротюк.

"Я дуже люблю своє життя в Україні і я хочу залишитися тут... Я бачу наше майбутнє тут, ми хочемо залишитися тут з нашими друзями. Я думаю, що Україна матиме дуже світле майбутнє, і я хочу залишитися тут, щоб відчути це", – зазначив Рис.

На відео цей момент можна переглянути з 23:17.

Читайте також: Змінився смак: Ірина Сопонару пояснила, чому вирішила збільшити груди.

Нагадаємо, Ірина Сопонару – українська актриса, зірка "Жіночого кварталу" та "Кварталу 95". Після нападу росії на Україну перебралася до Великобританії, де мешкає її старша сестра Наталія. У жовтні 2022 року повідомила, що повернулася додому.

Ще до знайомства із Сопонару Рис жив та працював в Україні. Пара випадково познайомилася в одному із закладів Києва у 2021 році. У травні 2023-го Рис зробив коханій пропозицію руки і серця, а через рік закохані одружилися.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також