Лайм

Не відчуваю дискомфорту: "Холостяк" Олександр Терен розповів про побачення на протезах

Герой 13 сезону продовжує розповідати про себе і відповідати на запитання про особисте

Вже цієї осені глядачі телеканалу СТБ побачать 13-й сезон шоу "Холостяк". Новим героєм романтичного реаліті став Олександр "Терен" Будько - український військовий, який втратив обидві ноги на фронті. Напередодні шоу ветеран війни розповів про свої попередні стосунки і зізнався, як це - ходити на побачення на протезах.

В інтерв'ю ВВС новий "Холостяк" поділився, що його останні стосунки закінчилися півтора роки тому, і з того часу серце Олександра вільне.

Читайте також: Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

"Попередні стосунки закінчились у січні 2023-го, якщо я не помиляюсь. Як і у всіх людей, які всі сваряться, миряться і живуть у любові, потім розходяться, сходяться. Я не виключення. І з тих пір я сам. Не знаю, як це буде на шоу. Напевно, буде складно казати будь-які слова, коли на тебе дивляться мільйони людей", - сказав Терен.

Водночас Олександр вірить, що зустріне на проекті дівчину, з якою зможе збудувати стосунки.

"Чесно кажучи, я ніколи не брав участі у подібних шоу. Тому моя віра в цьому є, оскільки я дуже довірливий", - сказав герой "Холостяка-13".

Також ветеран війни відповів, чи відрізняються побачення на протезах та чи відчуває він дискомфорт.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

"Нічим не відрізняється. Все як завжди. Єдине, я не розумію натяків – коли починають гладити по нозі, бо я нічого не відчуваю. А в цілому я не відчуваю дискомфорту, - зізнався він. - Коли я втомлююсь, чи мені хочеться зняти протез – звичайно, я комунікую, щоб нікого не страшити. Я запитую, чи комфортно буде, якщо я зніму протез".

"Коли жінка погоджується йти зі мною на побачення, очевидно, що вона розуміє, з ким вона йде і в яких умовах. Єдине, що враховую тепер, куди я піду – чи це буде ботанічний сад, наприклад, де йти дуже далеко сходами, чи щось доступніше", - додав він.

Нагадаємо, Олександр отримав важке поранення ніг у 2022 році на День Незалежності під час виконання бойового завдання на Ізюмському напрямі. Після ампутації кінцівок ветеран війни вирушив до Америки, де йому встановили протези.

Попри все пережите Терен веде активне життя: танцює у балеті, займається спортом, видає книгу та зі своїм шоу "Відвал ніг" перевіряє міста на інклюзивність та безбар'єрність.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Раніше Олександр Терен станцював бачату і підкорив мережу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також