Лайм

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Цьогоріч кохання на проекті шукатиме 28-річний ветеран війни

Вже цієї осені глядачі телеканалу СТБ побачать 13 сезон шоу "Холостяк". Новим героєм романтичного реаліті став Олександр "Терен" Будько - український військовий, який втратив обидві ноги на фронті. Його ім'я вперше в історії проекту оголосили до старту шоу, і це спричинило справжній резонанс: потенційні учасниці "обвалили" сайт каналу, а ведучого засипали схвальними повідомленнями, зокрема військові та їхні дружини.

"Я не почув жодного негативного коментаря з приводу Саші Терена, - розповів Григорій Решетнік Новому каналу. - Те, як сприйняло новину суспільство та зокрема захисники й захисниці, це просто вау! Мені особисто дуже багато пишуть саме військові. І лише схвальні відгуки. Також пишуть дружини військових і дякують за такий вибір холостяка".

Читайте також: Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Пояснюючи реакцію дівчат, які почали активно подавати заявки, ведучий "Холостяка" сказав, що "військові - головні люди зараз", і українські дівчата прагнуть бути поряд із героями.

Читайте також: Новим "Холостяком" міг бути інший військовий: кому пропонували стати героєм 13-го сезону.

Окрім військових та шанувальників шоу Григорію також пишуть й потенційні учасниці 13 сезону.

"Дівчата звертаються із запитаннями, як заповнити анкету, що краще написати, як взагалі пройти кастинг. Та в нас все об’єктивно, чесно й відкрито. Я відповідаю, що не знаю, яким має бути шлях до серця Олександра, і що порадити. Це правда! Єдине кажу, що на кастингу найголовніше бути відвертою і мати добрі наміри", - сказав Решетнік.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Дізнайтеся також, що відомо про життя Олександра "Терена" Будько до повномасштабної війни та як воно змінилося після її початку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Валентина Хамайко вийшла заміж за Оністрата через 18 років спільного життя: щасливі фото сім'ї

Українська телеведуча Валентина Хамайко і військовослужбовець ЗСУ Андрій Оністрат одружилися через 18 років спільного життя