Лайм

Олександр Терен відповів, чи може на "Холостяку" закохатися у жінку з дитиною

Герой 13 сезону продовжує розповідати про себе і відповідати на запитання про особисте

Вже цієї осені глядачі телеканалу СТБ побачать 13-й сезон шоу "Холостяк". Новим героєм романтичного реаліті став Олександр "Терен" Будько - український військовий, який втратив обидві ноги на фронті. Раніше ветеран війни розповів, яку дівчину шукатиме на проекті, а тепер відповів, чи зможе побудувати стосунки з учасницею, яка вже має дитину.

"Я завжди мріяв про велику родину. Тому, якщо я закохаюсь у жінку, в якої вже є діти, я готовий стати люблячим батьком. Головне, щоб дитина не була старшою за мене", - пожартував 28-річний захисник.

Читайте також: Новим "Холостяком" міг бути інший військовий: кому пропонували стати героєм 13-го сезону.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Також новий "Холостяк" зізнався, що любить собак. "А де діти - там і песики. Якщо ти досі роздумувала, то який ще знак тобі потрібен?", - звернувся Терен до потенційної обраниці.

Раніше Олександр говорив, що для нього дуже важливо, щоб дівчина була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без жодних сумнівів.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Обраниця Терена має бути симпатичною і доглянутою, адже це, на думку героя, показує рівень любові до себе.

"Якщо любиш себе, то любиш і інших людей. Принаймні я так живу. Я люблю доглядати за собою, і мені важливо, щоб це робила й жінка. Мені важливо, щоб вона мала гарний вигляд. Мені приємно, коли я йду красивий і поруч зі мною йде красива жінка", - говорив раніше "Холостяк".

Читайте також: Що відомо про ветерана війни Терена, який став новим "Холостяком".

А відштовхнути героя може дівчина із відсутністю інтелекту. "Буває, дивишся на жінку й думаєш: "Вау, супер. Оце мрія". І коли з нею починаєш спілкуватися, розумієш, що людина не "в'їжджає". І ти такий: "Ого?!" І просто за секунду омріяна жінка стає тобі бридкою через свої висловлювання, погляди на життя, неприйнятні для мене. І ти такий: "Ні, це не моя історія", - зізнавався він.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Раніше Олександр Терен прокоментував рішення організаторів "Холостяка" оголосити його ім'я до старту шоу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також