Лайм

Клондайк пропозицій: Єфросиніна розповіла про свій досвід в Tinder під час шлюбу з Хромаєвим

Знаменитість згадала, як зареєструвалася на сайті знайомств

Маша Єфросиніна щаслива у багаторічному шлюбі з Тимуром Хромаєвим, який після початку повномасштабної війни став на захист країни. Незважаючи на свій статус заміжньої жінки, телеведуча мала сторінку в популярному застосунку для знайомств Tinder. Щоправда проіснувала вона лише 15 хвилин.

Про це знаменитість розповіла Фімі Констаниновському у своєму подкасті "Квиток на Марс". Як зізналася Єфросиніна, на цей крок її підштовхнула Оля Полякова, з якою вона веде спільний YouTube-проект "Дорослі дівчата".

Читайте також: Ведучий Євген Фешак розповів, навіщо в мережі пліткують про розлучення Єфросиніної і Хромаєва.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Я побилася об заклад з Поляковою у "Дорослих дівчатах". Посперечалася в ефірі, прямо на записі, що я зареєструюсь у Тіндері. Ми намагалися розібратися, яким я чоловікам подобаюся", - пояснила ведуча.

Попри те, що сторінка Єфросининої у Tinder проіснувала лише 15 хвилин, їй встигли "насипати" пропозицій, які вони з Поляковою потім "розбирали".

"Мені не сподобалося те, що я побачила, ну і плюс я заміжня. Я видалилася, - зізналася вона. - Але я встигла побачити, що це клондайк пропозицій, клондайк різних варіацій того, що можна, що хочеться прямо тут і зараз отримати. Я встигла це побачити".

Кадр з програми "Дорослі дівчата" Фото: Скріншот

Тему сайтів знайомств Єфросиніна та Константиновський порушили обговорюючи думку, що люди обирають партнера за зовнішністю. Марія не згодна з цим твердженням, за винятком таких застосунків як Tinder, і поділилася історією, як одного разу закохалася в "огидного" хлопця.

"Я закохалася в людину, яка не просто далека від мого сексотипу або моїх візуальних ерогенних зон, вона - повна протилежність, абсолютно перпендикулярна, я б сказала, цьому. Дехто міг би назвати його огидним. Не міг би назвати, а назвав - це були мої подружки, - розповіла знаменитість. - Він мене просто магнетизував. Він говорив, і я розуміла, що я в цей момент просто закохуюся. Я не бачила його зовнішності, що він мені по груди, маленький, і що це все зовсім не моє, і це було прям дуже сильне почуття з мого боку".

Раніше Маша Єфросиніна розповіла, як спілкується з чоловіком-військовим. Подружжя має свої правила, яких вони дотримуються.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також