Лайм

Злюся і пишаюся: Маша Єфросиніна чесно розповіла про почуття до чоловіка-військового

Зірка не приховує, що за роки шлюбу у їхньому житті було різне

З нагоди Дня закоханих Маша Єфросиніна поділилася відвертими думками про почуття до свого чоловіка Тимура Хромаєва, який, нагадаємо, служить у ЗСУ. Так, відповідний пост ведуча виклала у соцмережі, а також показала спільні кадри з обранцем.

У публікації в Instagram знаменитість чесно зізналася, що одночасно відчуває злість і захоплення до коханого. Злиться через те, що він залишив її саму з дітьми і пішов захищати країну, і разом з тим з цієї ж причини пишається ним. Також у пості Єфросиніна зазначила, що за 22 роки стосунків їм довелося багато через що пройти.

Читайте на тему: Дуже стараюся: Наталка Денисенко розповіла, як підтримує стосунки на відстані з чоловіком-військовим.

Маша Єфросиніна і Тимур ХромаєвФото: instagram.com/mashaefrosinina

"Тільки ми вдвох з тобою знаємо, чим дається пронести це почуття через два десятиріччя.. Тільки ми вдвох знаємо, що навряд чи зможемо видати посібник з порадами на цю тему, бо ми далеко не ідеальні, - йдеться у пості ведучої. - І тільки в нашій пам’яті назавжди закарбується еволюція наших почуттів від 14 лютого 2004 року, коли єдине, що нас турбувало - це те, щоб в той день не народилася наша донька, і не "забрала" у нас свято … і до сьогодні, ти доводиш мені свою любов тим, яким ти став".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Я злюся, що ти залишив мене саму з дітьми та проблемами… і водночас пишаюся твоїм рішенням йти захищати свою країну і нас, - також зауважила Марія. - Я ненавиджу, що, коли ти в Києві, ти постійно на телефонах та в частині… і водночас тихо радію, бо, завдяки вашим з командою успіхам, тебе тепер викликають в підрозділ, і ми можемо знов ходити на побачення".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше ведуча у мережі говорила, що вони з Тимуром пережили не одну кризу у шлюбі, і з початком повномасштабної війни у тому числі.

"Нам дуже з Тимуром важко. Ми розлучаємося кожного разу, як він приходить в відпустку. В перші три дні ми розлучаємося, бо то приходить зовсім інша людина. Але ми 20 разом років, і в нас була криза, коли ми розлучалися на 11-му році шлюбу, і нас зараз це рятує, що ми вже розлучалися раніше", - коментувала вона стосунки із партнером на відстані.

Читайте також: Бережіть кохання всередині себе: як зірки привітали українців із Днем святого Валентина.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

За Хромаєва Єфросиніна вийшла заміж у 2003 році. Разом вони виховують двох дітей: дочку Нану, яка вчиться за кордоном, та сина Олександра, який тривалий час жив із мамою ведучої у Польщі, а нещодавно зірка повідомила про повернення рідних до України.

До служби у ЗСУ Тимур Хромаєв займався бізнесом, контролював інвестиційну компанію "Арта". У період з 30 січня 2015 року по 23 лютого 2021 року обіймав посаду Голови Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

  • Приносили хабарі, спалили нову автівку: раніше Єфросиніна розповіла, як її чоловік був чиновником.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків