Лайм

Хто така Юлія Власова і чи вийде вона заміж за Джонні Деппа

Що відомо про ймовірну обраницю зірки Голлівуду

Голлівудського актора і музиканта Джонні Деппа, який обіймався з українкою та висловлював підтримку нашій країні, запідозрили у романі з росіянкою. Західні таблоїди пишуть, що зірка "Піратів Карибського моря" зустрічається з Юлією Власовою. Хто вона така і що відомо про можливий романтичний зв'язок громадянки країни-терористки зі світовою знаменитістю - далі в матеріалі theLime.

За даними DailyMail, 61-річний актора і 28-річну білявку бачили разом протягом останніх двох років. Інсайдери, близькі до Деппа, підтвердили, що їхні стосунки мають "випадковий" характер і що весь цей час пара зустрічалася "то тут, то там".

Читайте також: Чому Том Круз розійшовся з росіянкою Ельсіною Хайровою: інсайдери назвали справжню причину.

Джонні Депп, Юлія Власова Фото: instagram.com/johnnydepp/instagram.com/im__iuliia

Останній раз Деппа і Власову бачили тиждень тому на вертолітному майданчику. На знімках росіянка виглядає зачарованою актором-музикантом, який йде поряд з гітарою в руках. Зірка був одягнений у мішкуваті джинси, чорну футболку, кросівки та червону шапку, а його ймовірна кохана – у чорний повсякденний костюм. Пара сміялася і розмовляла на злітній смузі.

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Fans de Johnny Depp Chile (@johnnydeppchile2023)

За даними таблоїдів, актор і росіянка познайомилися на кінофестивалі в Чехії у 2021 році, і відтоді нібито підтримують тісний зв'язок. Проте ані Джонні, ані Юлія характеру своїх стосунків не коментують.

Росіянка натякала у соцмережах на роман із голлівудською зіркою фотографією двох людей, які тримають один одного за ноги, проте невдовзі її видалила.

Батьки дівчини ймовірний роман доньки зі знаменитим актором також не коментують. "Краще поговорити про це з нашою дочкою. Я нічого не знаю, всі питання до неї", - сказала мати росіянки пропагандистським ЗМІ.

Фото: instagram.com/im__iuliia

Хто така Юлія Власова

Юлія Власова – російська модель і косметолог. Дівчина родом із маленького містечка в Росії – Полевськой. Закінчила інститут міжнародних відносин у Москві, відомий як МГІМО, де навчається вся московська еліта та співробітники російських спецслужб.

Фото: instagram.com/im__iuliia

Здобувши диплом російського вишу, Власова продовжила навчання в Чехії. Згодом там росіянка й осіла. Після закінчення університету вона влаштувалася на роботу до чеської компанії, а потім відкрила власний салон краси. Також працює моделлю та інфлюєнсером.

Читайте також: Підтримка вбивць: Адель критикують через сукню російського дизайнера, який одягав окупантів.

Фото: instagram.com/im__iuliia

Водночас від своєї терористичної батьківщини вона відмовилася. У 2021 році Власова взяла участь у міжнародному конкурсі краси "Міс Офіс", який проходив у Москві, та потрапила у фінал.

Батько ймовірної обраниці Деппа на чотири роки молодший за актора, а сама Власова всього на три роки старша за доньку Джонні, 25-річну Лілі-Роуз Депп.

Фото: instagram.com/im__iuliia

Подруга росіянки у коментарі каналу E1 розповідала, що у школі вона була "звичайною дівчинкою", терпіла побої та знущання і не носила брендових речей. А тепер, за її словами, після чуток про роман з Деппом, "добилася успіху в Голлівуді".

Фото: instagram.com/im__iuliia

Останні дописи Власової в Instagram вказують на те, що вона часто буває у Великій Британії, де переважно проживає Джонні Депп після гучного розлучення з Ембер Херд.

Що насправді пов'язує Джонні Деппа з Юлією Власовою – невідомо, адже підтвердження їхнього роману немає. Можливо, це черговий "вкид" росіян, які раніше брехали, що голлівудський актор і музикант збирається приїхати до них "на екскурсію".

Фото: instagram.com/johnnydepp

Відомо, що зірка "Піратів Карибського моря" підтримує Україну, про що свідчить концерт його гурту Hollywood Vampires у німецькому місті Штутгарт у серпні 2023 року.

Під час виступу музикантів на сцені на екрані за ними з'явився синьо-жовтий український прапор. Післ концерту Депп зустрічався зі своєю відданою шанувальницею, українською художницею з Маріуполя Іриною Федоренко.

"Напередодні були російські фейкові новини. Говорили, що Джонні гратиме з гуртом в Росії і навіть транслювали його "відеообіг". Звичайно, це неправда. Ми говорили про Україну та нашу реакцію на фейкові новини з Росії, - розповідала українка. - Після нашого розмови під час виступу на сцені вивісили з'явився український прапор”.

Фото: Facebook / Iryna Fedorenko

Раніше на Каньє Веста поскаржилися до генпрокуратури РФ через рядки про Україну.

Цікаві новини для вас:

Читайте також