Лайм

Чому Олег Винник "змовчав" про трагедію з "Охматдитом": таємницю розкрито

Глава фан-клубу співака видала пояснення

Керівниця офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон, яка раніше обурилася через хейт співака, пояснила відсутність публічної реакції артиста на удар по "Охматдиту".

На своїй сторінці у Facebook Барон звернулася до "нешановних" журналістів, які написали про мовчання Винника на цинічну атаку росіян по дитячій лікарні, з проханням "не шукати ворогів серед своїх". За її словами, співак не міг відреагувати на жорстокий військовий злочин РФ, оскільки його немає у соціальних мережах. Глава "Вовчиці" вважає, що медійній людині з великою аудиторією шанувальників не обов'язково висловлюватися про трагедії, якщо вона допомагає матеріально.

Читайте також: Лідер гурту "МЕРІ" згадав Олегу Виннику форму російського офіцера.

Олег Винник та Валерія Барон Фото: instagram.com/valery_baron

"Нешановні журналісти, скільки можна розпалювати ворожнечу, шукати ворогів серед своїх та стравлювати людей, - звернулася Барон до українського медіа. - Давайте по пунктах і чітко: 1. Благодійний Фонд Олега Винника "Вовчиця" перерахував кошти на допомогу лікарні ОХМАТДИТ. Це вчинок щиросередний, і не заради подяк. Але ж не треба лити бруд. 2. Олегу Виннику немає де висловитися з приводу трагедії (він не представлений в жодній із соцмереж). І чи важливо що б сказав Олег, головне що справи говорять за нього".

Читайте також: Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника.

Також голова фан-клубу Винника обурилася, що співака, який після початку російського вторгнення перебрався до Німеччини, називають "втікачем".

"Олег Винник не втікач - досить безглуздих ярликів (не можна втекти туди, де ти постійно живеш не один десяток років)", - заявила Барон.

Фото: facebook.com/baron.valeriia

Фото: facebook.com/baron.valeriia

Нагадаємо, Олег Винник – громадянин України, резидент Німеччини. Він має лише закордонний паспорт, оскільки внутрішній у нього нібито забрали ще на початку 2000-х, коли став на постійний облік в українському консульстві. З України Винник виїхав на початку повномасштабної війни, але не брав участі у благодійних виступах разом зі своїми колегами.

"Я можу поїхати, дати концерт, зібрати суму і віддати на армію. Але я не вмію стояти на сцені, коли мені болить. Ніколи не думав, що хворітиму. Я хворію своєю країною", - говорив співак в інтерв'ю Вікторії Курочці в 2023 році. Водночас він не називав свою хворобу, яку нібито мають лише 2% людей у Німеччині.

Олег Винник у 2023 році Фото: youtube.com/@KrupnymPlanom

Мають право тікати від війни: Кондратюк висловився про виїзд з України Ями, Винника і Потапа.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також