Лайм

2,5 роки не жили в одному просторі: Альона Вінницька розповіла про паузу у стосунках з чоловіком

Пара музикантів у шлюбі з 1993 року

Українська співачка Альона Вінницька заміжня за музикантом Сергієм Большим, який свого часу був її продюсером. Пара разом понад 30 років, і за цей період у житті двох був момент, коли вони мало не розлучилися. Через кілька років шлюбу подружжя зіткнулися з кризою у стосунках і вирішили поставити кохання на паузу.

Важкий період з чоловіком екссолістка "ВІАГри" згадала в ефірі Weekend Show на телеканалі М1. За словами співачки, якийсь час вони з коханим не жили як сім'я, але продовжували співпрацювати. Пауза, довжиною у два з половиною роки, допомогла подружжю зберегти шлюб.

Читайте також: Зірка "Спіймати Кайдаша" розповів, як переживає розлучення і чи спілкується з ексдружиною.

Фото: instagram.com/alenavinnitskaya

Альона зізналася, що рішення пожити окремо було обопільним.

"Це не одна людина в сім'ї вирішує, це відчувають обидва: і чоловік, і дружина. Це не в один день відбувається. Просто воно накопичується, і коли ви вже не можете дивитися один на одного, розумієш, що краще, напевно, зупинитися", – вважає Вінницька.

За словами співачки, на той момент вона мала щільний гастрольний графік, тому вони з чоловіком-продюсером часто перетиналися.

"Було багато роботи, яку потрібно було разом вирішувати, і, звичайно, ми були постійно на зв'язку. Тобто це 2,5 роки ми не жили в одному просторі, робота відбувалася, і це теж такий момент, скажу я вам, коли працюєш з рідною людиною, потім дуже складно усі ці особисті питання вирішувати", - сказала вона.

Фото: instagram.com/alenavinnitskaya

Незважаючи на те, що їхній парі допомогла пауза у стосунках, Вінницька не може назвати цей спосіб вирішення сімейних проблем універсальним.

"Усі ми різні, всі стосунки різні і це, звичайно, ніяка ні вакцина. Просто у нас [спрацювало], тому що працюємо разом, дуже багато років разом, - каже співачка. - Це не моя порада. У деяких людей це працює дуже погано і вони розходяться назавжди. У деяких людей, навпаки, вони починають сумувати і т.д".

Наостанок Вінницька дала пораду парам, які переживають кризу у стосунках.

"Я можу сказати одне: якщо ви вирішили, що вам ці стосунки більше не потрібні, то не треба всіх цих ігор. Це все не треба. Якщо ви не впевнені, а в мене такої впевненості не було, мабуть і у Сергія не було. Тому почали потроху наближатися один до одного. А якби була цілковита впевненість, то не треба взагалі нічого починати. Ви втрачаєте час, по-перше. Займіться краще собою і пошукайте когось іншого. Життя продовжується", - порадила співачка.

Раніше Альона Вінницька відповіла, чому зникла з інфопростору і де зараз перебуває її чоловік, який на початку війни був у ТРО.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також