Лайм

У привітанні доньки Трампа до його онуки виявився напрочуд дивний момент

Арабелла Трамп відсвяткувала день народження

Онука Дональда Трампа офіційно стала підлітком – 17 липня 2024 року Арабеллі виповнилося 13 років. Її мати, Іванка Трамп, привітала доньку у соціальних мережах, ось лише зробила це досить дивним способом.

На своїй сторінці у Х (колишній Twitter) донька експрезидента США опублікувала фото, зроблене 2023 року під час сімейної фотосесії. Чому Іванка не виклала свіжий знімок з іменинницею – невідомо. Можливо, мама не була присутня на важливому дні своєї дитини і не має спільної фотографії з 13-річною донькою-підлітком.

Читайте також: Важко поранений Віктор Розовий особисто звернувся до Трампа.

Фото: x.com/IvankaTrump

"Вітаю з 13-річчям мою неймовірну доньку Арабеллу! Спостерігати за тим, як ти стаєш підлітком, - це просто мрія. Твій прекрасний спів і гра на фортепіано, наші незабутні пригоди на конях, сила і цілеспрямованість, які ти демонструєш на тренуваннях по бразильському джіу-джитсу, і наші особливі вечори зустрічей тільки для дівчаток - ці моменти я плекатиму вічно. Арабелло, ти надихаєш і дивуєш мене щодня. Ти чудова дівчина, і моє серце переповнене любов'ю до тебе. З Днем народження!", - написала Іванка Трамп.

Такий самий допис-привітання донька Трампа виклала і в Instagram. Вона зробила карусель з фотографій з Арабеллою, серед яких були знімки й зі святкування 13-го дня народження дівчинки. Мами, тата, дідуся та інших членів сім'ї на свіжих фотографіях немає. Першим кадром Іванка також поставила фото річної давності.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Ivanka Trump (@ivankatrump)

Цей знімок узятий із торішньої сімейної фотосесії, яка пройшла в особняку доньки Трампа на острові Індіан-Крік біля узбережжя Майамі. Іванка та її чоловік Джаред Кушнер придбали будинок за 24 мільйони доларів у 2021 році і витратили більше року на ремонт цієї величезної власності.

Фото: instagram.com/ivankatrump

Як писав Daily Mail, донька Дональда Трампа під час зйомки нагадувала сучасну Джекі Кеннеді Онасіс у кремовій сукні-накидці на одне плече і туфлях на підборах, тоді як Арабелла виділялася у пишній сукні з квітковим принтом.

Фото: instagram.com/ivankatrump

Цікаво, що схожий знімок з Арабеллою, зроблений під час сімейної фотосесії у 2023 році, Іванка використала й у привітальному дописі з нагоди 12-річчя доньки.

Фото: instagram.com/ivankatrump

Дізнайтеся також, хто така Юлія Власова і чи вийде вона заміж за Джонні Деппа.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також