Лайм

Актори з "Беверлі-Гіллз" зворушливо вшанували пам'ять Шеннен Догерті, яка померла від раку

Акторка померла у віці 53 років

13 липня померла Шеннен Догерті - зірка серіалів "Всі жінки відьми" та "Беверлі-Гіллз, 90210", яка лікувалася від метастатичного раку 4 стадії. Актори популярного у 90-х серіалу вшанували пам'ять своєї колеги і зізналися, що досі не можуть повірити в її смерть.

Читайте також: Помер фронтмен гурту Crazy Town - виконавцю хіта Butterfly було 49 років.

Фото: instagram.com/theshando

Дженні Гарт (Келлі)

"Я все ще переживаю своє величезне горе через втрату моєї давньої подруги Шеннен, жінки, яку я часто називала однією з найсильніших людей, яких я коли-небудь знала. Наш зв'язок був справжнім і чесним. Нас так часто зіштовхували один з одним, але все це не відображало істини наших справжніх відносин, які були побудовані на взаємній повазі та захопленні. Вона була сміливою, пристрасною, рішучою, дуже люблячою і щедрою. Мені її не вистачатиме, і я завжди шануватиму її у своєму серці та у своїх спогадах. Моє серце розривається від болю за її сім'ю, Боуї та всіх тих, хто її любив", - написала вона.

Фото: instagram.com/jenniegarth

Торі Спеллінг (Донна)

"У мене поки що немає слів... але ми знали, і це головне", - написала акторка і додала безліч емодзі розбитого серця.

Фото: instagram.com/torispelling

Джейсон Прістлі (Брендон)

"Я вражений і засмучений звісткою про смерть моєї подруги Шеннен. Вона була силою природи, і мені її не вистачатиме. Посилаю любов і світло її сім'ї в цей темний час", - написав актор.

Фото: instagram.com/jason_priestley

Браян Остін Грін (Девід)

"Шен. Моя сестра... Ти любила мене у всьому. Ти зіграла велику роль у моєму розумінні любові. Мені не вистачатиме тебе більше, ніж я можу зараз уявити. Дякую за те, що подарувала мені тебе!", - зворушливо звернувся до покійної подруги актор.

Читайте також: Зірку "Піратів Карибського моря" загризла акула: що відомо про трагічну загибель актора.

Фото: instagram.com/brianaustingreen

Керол Поттер (Сінді Волш)

"Ми вражені і засмучені новиною про смерть Шеннон Догерті. Який шлях вона пройшла! Вона пішла занадто рано. Протягом усього шляху вона залишалася вірною собі і дала нам приклад мужності та стійкості перед обличчям власної смерті. Нехай вона спочиває з миром", - написала акторка.

Фото: instagram.com/carolpotter90210

Габріель Картеріс (Андреа)

"Така молода - така сумна. Спочивай з миром, Шеннен. Я знаю, що Люк там з розпростертими обіймами, щоб любити тебе", - вшанувала вона пам'ять колеги.

Фото: instagram.com/gabriellecarteris

Нагадаємо, Шеннен Догерті протягом 9 років боролася з онкологічним захворюванням. У березні 2015 року акторці діагностували рак молочної залози. У травні наступного року вона перенесла мастектомію, трохи пізніше – хіміотерапію. Через рік у Шеннен настала ремісія, але в 2020 році з'ясувалося, що хвороба повернулася і прогресувала до четвертої стадії.

У січні 2023 року комп'ютерна томографія показала метастази у мозку. Догерті пройшла процедуру опромінення і перенесла операцію видалення пухлини в голові. У листопаді Шеннен зізналася, що рак поширився на її кістки. У квітні 2024 року Шеннен заявила, що готується до смерті, а 13 липня життя акторки обірвалося. Їй було лише 53 роки.

Фото: instagram.com/theshando

У 2019 році з життя пішов Люк Перрі, який зіграв Ділана в серіалі "Беверлі-Гіллз, 90210".

Новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також