Лайм

Ксенія Мішина в латексному костюмі назвала плюси і мінуси Америки

Акторка поділилася враженнями від закордонної поїздки

Ксенія Мішина повернулася з подорожі Америкою, в яку вона їздила разом із сином Платоном. За три тижні акторка встигла не лише відпочити та відвідати найзнаковіші місця США, а й зробити кілька фотосесій у голлівудському стилі.

Результатом однієї з них українська зірка поділилася на особистій сторінці в Instagram. На кадрах Ксенія позує у бордовому латексному костюмі, що складається з кроп-топу та штанів кльош із заниженою талією. У дописі Мішина поділилася враженнями від подорожі, і назвала плюси та мінуси Америки.

Читайте також: Це дивно: колега Ксенії Мішиної прокоментувала її російськомовне інтерв'ю.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Все свідоме життя я відчувала симпатію до Америки, не перебуваючи там. Можливо це пов’язано з професією, можливо зі спогадами з минулих життів. Загалом, мій 3х тижневий досвід справді виявився цікавим, наповнюючим, яскравим. Галопом Америкою ми з сином пробіглися знатно. І чесно кажучи, я так і не зрозуміла людей, які систематично скаржаться на цю країну. Чи то мені часу не вистачило розглянути темні сторони, чи погляди у нас різні", - написала вона.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Ксенія спростувала поширену думку про те, що "в Америці пластмасові фрукти та овочі". За словами акторки, на її досвіді це виявилося банальним стереотипом.

"Вірите, смачніше абрикосів я не їла. Приголомшливі супермаркети із зеленими корнерами, де є все - від найсвіжіших овочів, фруктів та купи хелсі продуктів з крутими складами до гарячої смачної здорової їжі, не відходячи від каси", - поділилася вона.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Друге, що сподобалося Мішиній у США, це те, що там сильно відчувається дух свободи.

"Там усім на тебе начхати - в чому ти одягнений, чим нагодований, що ти говориш і як себе проявляєш. Особливе відчуття відсутності у повітрі слідів засудження та забобонів. Ти такий який ти є, зі своїм баченням цього світу", - каже вона.

Також зі спостережень української акторки, американці – привітні та позитивні люди.

"Всі посміхаються скрізь і завжди. І навіть якщо це не більше ніж етикет та маскувальні елементи, вони точно піднімають настрій та змушують відповідати взаємностю", - розповіла Ксенія.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

З мінусів Америки, за версією Мішиної, - надто дорого, висока швидкість, не завжди якісний сервіс, холодний океан у Санта-Моніці, тропічні зливи в Маямі, відсутність зручних транспортних сполучень у деяких штатах.

"А загалом побувавши в одній із лідируючих світових країн, побачивши рівень прогресу та іновацій, мені стало дивно усвідомлювати, що наш ворог не соромиться претендувати на входження до списку хедлайнерів, з такими примітивними смислами і такими ж примітивними штатами як воронеж, орел, краснодар та ін. ху…", - додала вона.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Раніше Ксенія Мішина з нагоди свого дня народження знялася у спокусливому відео.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також