Лайм

Спочатку хотіла порвати: Маша Єфросиніна згадала, як чоловік-військовий вручив їй заповіт

Телеведуча вже два роки живе у страху за коханого

Чоловік Маші Єфросиніної Тимур Хромаєв подався на фронт за кілька місяців після початку повномасштабного вторгнення. Рішення боронити Україну бізнесмен ухвалив самостійно, також чоловік одразу склав заповіт.

Про те, що Хромаєв підписав контракт зі Збройними Силами, телеведуча дізналася в травні 2022 року, коли вперше зустрілася з коханим після виїзду за кордон у лютому того ж року. В інтерв'ю Vogue Ukraine Єфросиніна пояснила свої почуття, які відчула в той момент.

Читайте також: Жодних з'ясовувань стосунків: Маша Єфросиніна розповіла, як спілкується з чоловіком-військовим.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Cуспільство бачить у рішенні чоловіка йти на фронт героїзм. Це так – мій чоловік герой для мене назавжди. Але якщо відверто, то в мені був якийсь дикий коктейль із почуттів – гордість, паніка, страх, образа, – адже він ухвалив це рішення самостійно", - розповіла співзасновниця організації "Фонд Маша".

В ту зустріч перед поїздкою на передову Тимур вручив Марії заповіт. "Спочатку я хотіла його порвати, а потім подумала: поводжуся як ідіотка. А він – мудрий чоловік, який потурбувався про своїх дітей", - сказала вона.

Єфросиніна називає себе "жінкою, яка чекає", і аби підтримати інших українок, чиї чоловіки ризикують своїм життям на фронті, запустила YouTube-проект "Квиток на Марс". Першим героєм став її чоловік-військовий. Під час цього випуску ведуча транслювала питання, які чула від жінок, які також чекають на своїх коханих з війни.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Ми всі об’єднані однаковими тривогами, думками, слабкістю, – каже Єфросиніна. – Про деякі не заведено говорити вголос, але ніхто не дав нам пігулку або інструкцію, як впоратися, коли чоловік герой, а ти чекаєш. Та я думаю, що кожна жінка має право бути почутою".

Маша зізнається, що страх за чоловіка та необхідність сину говорити, що "тато живий" стало для неї великим викликом. Також її непокоїть, що вона не зможе заробити достатньо грошей, адже останні два роки сама забезпечує сім'ю.

"Якщо коротко, усі переживання, що приходять до жінок у різні періоди життя, звалилися на мене водночас. Проте цей досвід відкрив у мені велику силу – я не зламалася", - наголосила вона.

Фото: vogue.ua

Раніше про заповіт від чоловіка-військового розповідала акторка Наталка Денисенко.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також