Лайм

Наталка Карпа відповіла, де зараз служить її чоловік і чи планують вони ще дітей

Співачка поспілкувалася з шанувальниками у соцмережі

Українська співачка Наталка Карпа і військовослужбовець Євген Тєрєхов виховують 4-річну доньку Злату. 42-річна артистка зізналася, чи планують вони з чоловіком ще раз стати батьками і де зараз проходить службу "Титановий Джексон".

Спілкуючись з підписниками в Instagram-"історіях", виконавиця поділилася, що не проти народити ще дітей, але зараз до великої родини не готова. Водночас Наталка не стала приховувати, що це питання є актуальним в її сім'ї.

Читайте також: Альона Вінницька зробила відверте зізнання, чому не хоче всиновлювати дитину.

Фото: instagram.com/jackiboy2806

"Почну з того, що моя Златка дуже просить бейбіка їй народити. Щодо власних відчуттів та бажання, я не проти великої родини, в якій є двоє, троє діток! Хоча терпіння та любові треба стільки, що тільки починаю про це думати, то трохи вмикаються тормози. Але все одно, діти – це Боже благословіння", – відповіла Карпа.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Щодо служби її чоловіка, то зараз вона проходить на Донеччині, на Вугледарському напрямку.

"Євген Терехов зараз є у 58 мотопіхотній бригаді ім. І.Виговського. Хотілось розказати б більше, але краще підпишіться на Джекі, і з перших вуст про все почуєте!", - додала вона.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Нагадаємо, Наталка Карпа і Євген Тєрєхов познайомилися у 2015 році. За місяць український захисник освідчився співачці, і вже у вересні вони зіграли весілля. У грудні 2019 року подружжя стало батьками.

Перед початком повномасштабної війни Наталка і Євген зіткнулися з кризою у шлюбі. Чоловік чесно зізнався, що його почуття згасли, і це зізнання розбило артистці серце.

Читайте також: Чоловік MamaRika розповів, що допомогло подолати кризу у шлюбі зі співачкою.

"У попередніх стосунках я розбивала серце, і я навіть жартувала, що, може, це моя карма. А він прийшов до мене і сказав: "Наталко, я до тебе охолонув". Людина, яка тебе кохала і носила на руках, в один момент нічого до тебе не відчуває", – згадувала співачка.

Подружжя якийсь час жили окремо і навіть подали документи на розірвання шлюбу, проте минулого року, після небезпечного завдання на фронті, "Титановий Джексон" переосмислив свої почуття до співачки і повернувся в сім'ю.

Фото: instagram.com/jackiboy2806

"Колись я напишу книгу. Не про війну. А про любов. Про боротьбу! Довжиною, в два роки. Там буде драма, трилер і бойовик. Там буде біль і страждання, і непорозуміння. Та там буде і молитва, і очікування… спокій і бурхливість. Книгу про те, де Страх і Хвилювання, де завжди живе любов. У всіх сімʼях є злети і є падіння. Всі переживають критичні моменти, коли здається що все на грані. Не дарма кажуть, що по справжньому покохати можна тільки повністю розчарувавшись в людині, коли вже не лишається нічого, не лишається блиску в очах, тільки істинна, сутність. І от тоді кохання найсправжніше, вистраждане і виплекане. Коли все пережите тільки переконує в правильності вибору. І це кохання вже ні що не затьмарить! І ти готовий пережити вибухи всіх калібрів, війни всіх континентів, тільки щоб ніколи не побачити того розчарування в коханих очах", - зворушливо у своєму блозі писав Євген, який боронить Україну з 2014 року.

Минулого місяця Євгену Тєрєхову виповнилося 35 років, і співачка показала зворушливе привітання від їхньої донечки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також