Лайм

Тіна Кароль зізналася, чи робила пластичні операції

Співачка поспілкувалася з шанувальниками у своєму блозі

Українська співачка Тіна Кароль, яка здивувала відвертою фотосесією без бюстгальтера, відповіла, чи змінювала свою зовнішність за допомогою пластичної хірургії.

Відповідаючи на запитання підписників в Instagram, 39-річна артистка зізналася, що не коригувала форму грудей, також вона не робила жодних хірургічних маніпуляцій з обличчям.

Читайте також: Кайфую від віку: Даша Астаф'єва розповіла про сиве волосся та ін'єкції краси.

Фото: instagram.com/tina_karol

"Жодної підтяжки, жодної операції не було. Все натуральне. Хоча багато разів казали за різне. Ні, все своє, - сказала виконавиця. - Думки, звісно, завжди приходять, але якось я не наважуюсь. Вирішила, що поки я можу сама все фізично виправити чи тримати у тонусі, то так і буде".

Що стосується спорту, то окрім йоги Тіна Кароль практикує вправи на витривалість: стрибає на скакалці, стоїть у планці, робить тренування, яке прокачує все тіло. Від солодкого співачка не відмовляється – іноді балує себе смачненьким, але лише вдень, до 16:00.

Фото: instagram.com/tina_karol

Нещодавно блогер Святов Дмитро, який розбирає пластичні операції світових та українських зірок, припустив, що Тіна Кароль зробила ринопластику (пластика носа), ліфтинг брів і скоригувала носогубну складку. Окрім цього, як стверджує блогер, артистка "дуже любить ботокс".

Раніше Ірину Білик розхвалили за рідкісне фото без макіяжу - які пластичні операції вона робила.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також