Лайм

Зроблено з любов'ю: Ілона Гвоздьова через 6 місяців після мамопластики похвалилася результатом

Підписники не пошкодували для зірки компліментів

Півроку тому Ілона Гвоздьова наважилася на операцію зі збільшення грудей, і тепер танцівниця похвалилася результатами після пройденої процедури. У соцмережах вона оприлюднила відповідний пост, а також поділилася власними враженнями.

Так, у Instagram зірка зазначила, що задоволена новими формами. У публікації вона подякувала лікарям та клініці, а також наголосила на тому, що у період реабілітації варто дотримуватися важливих настанов.

Читайте також: Дуже кайфую: MamaRika здивувала, яку ще пластичну операцію зробила окрім мамопластики.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Пройшло рівно 6 місяців в моменту операції, і я можу показати цю красу! Дякую своєму хірургу і клініці. Зроблено з любов’ю, - написала Гвоздьова. - Хочу наголосити на тому, що результат залежить не тільки від майстра, але й від правильного проходження післяопераційного періоду! Варто дотримуватися усіх настанов та рекомендацій лікаря і свідомо слідувати їм".

Тим часом у коментарях колеги і шанувальники написали, що результат вийшов доволі натуральним і зірці личить сміливе перевтілення.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Читайте на тему: Анна Трінчер на Балі показала фігуру у мікро-бікіні, яке мінімально приховує тіло.

Нагадаємо, про мамопластику Гвоздьова заговорила ще минулої осені, і тоді ж назвала причину. Зокрема, у одному з постів вона писала про те, що хоче зробити подібний крок, аби відчути себе більш жіночною. За її словами, раніше вона "бачила у дзеркалі маленьку худорляву дівчинку, яка з кожним роком все більше нагадує старшу сестру доньки, аніж жінку".

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Після того, як танцівниця вже зробила операцію, то вона також ділилася першими результатами та зізнавалася, що нарешті отримала бажане.

Окрім того, відповідаючи на хейт через мамопластику, Гвоздьова зазначала, що "справа не в комплексах чи гонитві за трендами, а в естетичній насолоді від самої себе, любові та турботі про себе".

Відома українка підкреслювала, що ні в якому разі не пропагує пластичні операції, натомість вона говорить лише про власний досвід:

"Я не пропагую пластичні операції ні в якому разі, але для жінки бачити себе в дзеркалі саме жіночною, привабливою, і бачити свої, вибачте, принади жіночі - це дуже важливо для її внутрішнього такого щастя".

танцівниця до мамопластики. Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни

Езотерик Андрій Дуйко розповів про кінець війни в України - за його словами мирна угода буде підписана в лютому-березні 2025 року

Остапчук привітав молоду дружину з 24-річчям і показав їхні романтичні світлини

Відомий ведучий Володимир Остапчук звернувся до своєї молодої дружини, блогера та підприємця Катерини Полтавської у день її народження  

Зірку "Піратів Карибського моря" загризла акула: що відомо про трагічну загибель актора

Актор та професійний серфер Тамайо Перрі трагічно загинув Гаваї від укусів акули