Лайм

Не впізнати без гриму: Ірину Білик розхвалили за рідкісне фото без макіяжу

Співачка продовжує молодість обличчя

Ірина Білик, яка прокоментувала стосунки з колишнім чоловіком Дмитром Коляденком, показала себе без макіяжу. 53-річну артистку рідко побачиш без яскравого мейку, тому фото одразу привернули увагу її шанувальників.

Читайте також: Памела Андерсон відмовилася від макіяжу на Паризькому тижні моди: як зараз виглядає зірка.

На особистій сторінці в Instagram співачка опублікувала свіже селфі із салону краси, де показує новий колір волосся та оновлену стрижку. "А скажіть мені... Чи впливає зачіска жінки на її настрій та характер?", - поцікавилася вона у дописі. Втім, темою обговорення у коментарях стало не запитання Білик, і навіть не її новий образ, а обличчя артистки.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

"Іра, як ти красива без макіяжу!", "Без мейку красивіше виглядаєте ніж з ним. Більш жива і природна", "Не впізнати без гриму, вам дуже добре", "Зірочка, як ти гарна без гриму! Мінус 25! Будь собою, ти красива і талановита", "Ірочко, ви дуже красива і природна без макіяжу", "Без яскравого макіяжу молода і красива!", "Бачу моя думка збігається з багатьма. Яка Ірина красива без косметики, така природна краса", - розхвалили співачку підписники.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Ірина Білик ніколи не приховувала, що вдавалася до пластичної хірургії, аби покращити свою зовнішність. Першу операцію співачка зробила після народження сина Гліба у 1999 році.

"Мені здавалося, що я така некрасива. Ще мої колеги з мене знущалися, що я народила, що вже не повернуся. Я плакала, - зізнавалася виконавиця . - У мене все життя були "молящі" очі, ніби я плачу - трохи нависали. Це у мене від тата. Я виступала в палаці "Україна", був великий концерт. Тоді зустрітися з президентом було чимось неймовірним. Леонід Данилович Кучма підійшов до мене, дивиться мені в очі і каже: "Ірина, а чого це у вас такі сумні очі ". Я тоді подумала: "Ну все, потрібно точно щось робити з очима, якщо вже президент зауважив, що вони такі сумні". Тоді я вирішила трохи "завеселити" своє обличчя".

Фото: Кадр із відео

Також Білик комплексувала через "грузинську" горбинку на носі. Співачка вирішила не прибирати її повністю, про що потім пошкодувала.

"Попросила трохи прибрати [горбинку], але не повністю. Я не хотіла, щоб люди побачили зовсім іншу жінку. Зараз я думаю, що зробила неправильно. Потрібно було зробити щось зовсім рівне", - зізнавалася вона.

Артистка кілька разів робила підтяжку обличчя та регулярно ходить до косметолога за "уколами краси". Білик не приховує, що підколола губи, адже, за її словами, любить цілуватися.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Раніше про свої косметологічні методи розповіла Ірина Сопонару. Зірка "Жіночого кварталу" - серед тих жінок, хто не хоче старіти природно.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil