Лайм

Дуже кайфую: MamaRika здивувала, яку ще пластичну операцію зробила окрім мамопластики

Співачка зробила кілька хірургічних процедур за один раз

Окрім мамопластики MamaRika зробила ще мініабдомінопластику і ліпосакцію. Під час операції зі збільшення грудей пластичні хірурги зробили співачці корекцію нижньої частини живота та видалили зайві жирові відкладення.

Спілкуючись із підписниками свого блогу в Instagram, виконавиця зізналася, що у неї над шрамом після кесаревого розтину утворилося невелике "нависання живота". Ці наслідки пологів артистці не подобалися і вона захотіла вирішити неестетичну проблему.

Читайте також: Змінився смак: Ірина Сопонару пояснила, чому вирішила збільшити груди.

Фото: instagram.com/mamarika_official

За словами молодої мами, спочатку планувалася лише мініабдомінопластика (хірургічна підтяжка шкіри в нижній частині живота), але в результаті зробили ще й ліпосакцію живота (видалення надлишкових підшкірно-жирових відкладень хірургічним шляхом).

"Ми робили мініабдоміно. Прибрали зайву шкіру, те маленьке нависання (балкон, як я кажу), і навіть фіганули ліпосакцію. Я не думала, але там норм нашкребли в мене жирку. Тепер у мене новенький ідеальний шрам без капюшонів і т.д, який не буде мене напрягати. Я дуже кайфую від результату", - поділилася MamaRika.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Наразі 34-річна співачка відновлюється після хірургічних процедур та носить спеціальні бандажі.

Про те, що MamaRika зробила мамопластику, стало відомо наприкінці січня. Співачка розповідала, що зважилася на пластику, оскільки їй не подобалося, який вигляд мали її груди після майже півторарічного грудного вигодовування.

"Я люблю себе… Люблю такою якою є, люблю різною, радісною і сумною, повною сил та виснаженою, з мейком та без. Зі всіма своїми недоліками, шрамами, якими я пишаюся, - вони нагадують мені, хто я є, нагадують про народження сина, про жіночу силу яка в мені, яка в кожній з нас. Але я готова йти далі, та ставати кращою версією себе", - говорила зірка.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Раніше мамопластику зробила Ілона Гвоздьова. Хореограф назвала вартість пластичної операції та показала результат збільшення грудей.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу