Лайм

Кайфую від віку: Даша Астаф'єва розповіла про сиве волосся та ін'єкції краси

Як артистка доглядає за собою

Даша Астаф'єва, якій у серпні виповнилося 38 років, розповіла про ін'єкції краси і чому фарбує волосся щотижня. У минулому - співачка, а нині - ведуча і бізнес-вумен зізналася, що задоволена своєю зовнішністю, хоча й вже має повністю сиву голову.

"Я кайфую від віку, може це якесь збочене ставлення, але у мене сиве волосся з'явилося дуже рано, десь у 16 років, як у тата. Мій тато весь сивий. Я просто фарбуюся у свій колір, але в мене вже повністю сива голова. І фарбуюся я раз на тиждень. З війною повністю стала сива", - поділилася знаменитість в YouTube-проекті ТСН.ua "Наодинці".

Читайте також: Ірину Білик розхвалили за рідкісне фото без макіяжу - які пластичні операції вона робила.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Даша зазначила, що зараз є всі можливості добре виглядати і мати якісний догляд навіть у домашніх умовах. Окрім походів у салони краси та до косметолога, Астаф'єва влаштовує вдома "час із собою", коли під аудіокниги робить масажі та маски для обличчя.

"Відповідаючи на компліменти про те, що я добре виглядаю, я їх сприймаю як даність, тому що я знаю, що я щодня роблю все, щоб добре виглядати, - зізналася Даша. - Я задоволена собою, своєю зовнішністю. Це дуже велика робота, найскладніша, але найулюбленіша робота над тим, як ти виглядаєш і як почуваєшся”.

Астаф'єва зізналася, що вона робить "уколи краси", проте до пластичних операцій ставиться скептично.

Фото: instagram.com/da_astafieva

"Я не так категорична, як раніше. Але я більше підтримую саме якісний домашній догляд, апаратний догляд. Це вимагає більше часу та знань. Звичайно комусь легше зробити раз, ніж витрачати гроші та час, щоб пройти курс. Якщо я щось і зроблю, то перед тим спробую все інше. Зараз я роблю ін'єкції, яких потребую, бо мені скоро 40 років. Підколюю лоб, колю вітаміни, амінокислоти", - розповіла артистка.

Що стосується грудей та губ, то тут Дашу все влаштовує. Про пластику та філери вона не замислюється.

"Груди мені робити не потрібно. Я, може, якби й робила, то трохи менше, щоб можна було ходити без білизни. А губи - ні. Я більше довіряю якимось масажам, спорту та харчуванню. Це, звичайно, складніше, але це якісний та правильний вибір для себе на майбутнє", - вважає вона.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Раніше зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару пояснила, чому вирішила збільшити груди.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників