Лайм

Андрія Данилка захейтили за спільне фото з Пугачовою: дісталося й Лесі Нікітюк

Артист знову зіткнувся із засудженням українців

Український артист Андрій Данилко, якому дорікнули за російську мову зі сцени в Юрмалі, знову зіткнувся з хейтом у мережі. На цей раз через спільне фото з Аллою Пугачовою, любові до якої він не приховує.

У недавньому російськомовному інтерв'ю Данилко заявив, що у нього немає "нормальної" фотографії з російською співачкою і пообіцяв виправити це під час наступної зустрічі з Пугачовою на фестивалі Лайми Вайкуле. На особистій сторінці артиста в Instagram з'явилося фото з "примадонною", ось лише йому зраділи не всі.

Читайте також: Данилко дав пораду тим, кому не подобається його російська мова – в мережі дали гідну відповідь.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Деякі підписники написали, що для них не існує "хороших росіян", і розкритикували Данилка за те, що на третій рік повномасштабної війни "тягне" в український інфопростір росіян, навіть тих, хто виїхав з країни-терористки.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Фото: instagram.com/v_serduchka

Фото: instagram.com/v_serduchka

Фото: instagram.com/v_serduchka

Фото: instagram.com/v_serduchka

Коментар під фото також залишила Леся Нікітюк. Українська телеведуча написала під знімком з Пугачовою "Легенди", а у відповідь отримала хейт. "Невже, росіяни є "легендами" для вас?", - поцікавився у Лесі один з користувачів соцмережі.

Фотографію Данилка з Пугачовою також розхвалила Ольга Сумська, чия старша донька Антоніна Паперна продовжує жити в Росії і зніматися в російських проектах. "Любимки", - залишила коментар українська акторка.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Фото: instagram.com/v_serduchka

Фото: instagram.com/v_serduchka

Нагадаємо, після 24 лютого 2022 року Алла Пугачова разом із чоловіком Максимом Галкіним і трьома дітьми переїхали до Ізраїлю. Російський гуморист відкрито засудив воєнну агресію своєї терористичної держави, геноцид українців і гостро розкритикував путінський режим. У РФ Галкіна оголосили "іноагентом", якого фінансує Україна.

Пугачова публічно не виступала із засудженням війни в Україні. Російська співачка говорила, що "солідарна зі своїм чоловіком" і просила владу РФ визнати "іноагентом" і її. У соцмережах Пугачова зрідка реагує на військові злочини росіян, але Росію терористом не називає.

Фото: instagram.com/alla_orfey

Раніше Андрій Данилко відповів на хейт українців та пояснив, чому, на його думку, його українські колеги відмовилися їхати на фестиваль Лайми Вайкуле, де були російські артисти.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також