Лайм

Після атаки на Одесу Галкін висловив співчуття українцям і пригрозив росіянам Божим судом

Знаменитість опублікував фото матері та дитини, які загинули внаслідок російського злочину

В ніч проти 2 березня російські загарбники обстріляли Одесу. "Шахед" влучив у багатоповерховий будинок, забравши життя 12 людей. На черговий акт російського терору відреагував гуморист та ведучий Максим Галкін.

На своїй сторінці в Instagram чоловік оприлюднив відповідний пост. Зокрема він пригадав дитинство, яке провів в цьому українському місті, а також висловив слова підтримки людям, які вимушені переживати страшну утрату.

Читайте на тему: Трагедія в Одесі: з нічними клубами, які порушили траур, розберуться.

мама з дитиною, які загинули в Одесі внаслідок обстрілуФото: instagram.com/maxgalkinru

"Одеса – це моє дитинство. В Одесі у школі я вивчав із першого класу українську мову. І ті знання про мову, які в мене залишилися досі, це також моє одеське дитинство. Та мені, напевно, можна дорікнути, що я не сумую публічно за всіма загиблими дітьми у світі. Але кожен удар по Одесі потрапляє у серце. Одеса, я всім серцем із тобою", - написав чоловік Алли Пугачової.

Також знаменитість зауважив, що відчуває біль від безсилля у цій ситуації, проте зауважив, що рано чи пізно кожен причетний до подібного відповість за свої вчинки на Божому суді: "Мої глибокі співчуття сім'ям загиблих. Дуже гірко від безсилля. Але суд Божий ще ніхто не скасовував".

У коментарях українці, у тому числі актори Тарас Цимбалюк та Любава Грешнова подякували Галкіну за підтримку України, а також чітку демонстрацію своєї позиції. Також дехто зауважив, що шоумен - мало чи не єдиний росіянин, який відреагував на трагедію в Одесі.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Читайте також: Хроніки півдня: одеська трагедія і врожай "бавовни" в Криму.

У неділю, 3 березня, були завершені аварійно-рятувальні роботи після на місці удару російського безпілотника по одеському житловому будинку.

"Майже дві доби безперервно тривали аварійно-рятувальні роботи на місці удару РФ по багатоповерхівці. Наразі вони завершені, - повідомила пресслужба ДСНС України. - 5 малюків в одну мить стали небесними ангеликами через божевілля "недолюдей" з "недокраїни". Нам усім дуже болить... Словами важко втішити близьких загиблих! Та ми віримо, що разом українцям під силу розділити біль втрати, підтримати й вистояти".

фото з місця трагедіїФото: скриншот

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків