Лайм

Ольга Сумська прокоментувала, чи отримала її дочка Тоня Паперна російський паспорт

Акторка відповіла на чутки про її старшу дитину

Старша донька Ольги Сумської живе у Москві зі своїм чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем та двома дітьми. Тоня Паперна поїхала в країну-агресорку ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну, проте після залишилася там і мовчить про злочини росіян у рідній країні. Така позиція Антоніни стала приводом для розмов, що вона має громадянство Росії, тим більше, що раніше про це нібито згадувала її мати-артистка.

У коментарі "Люкс ФМ" Сумська відповіла, чи дійсно її дочка отримала російський паспорт. Журналістка пригадала акторці її інтерв'ю 2014 року, в якому вона нібито сказала, що їй довелося заплатити 5 млн. рублів, аби Тоня стала громадянкою РФ. Ольга каже, що тоді її слова вирвали із контексту, і вона нікому ніколи не платила.

Читайте також: Працює в РФ і мовчить про війну: донька Ольги Сумської похвалилася зйомками у російському серіалі.

Ольга Сумська зі старшою дочкою Фото: instagram.com/olgasumska

"Це страшне інтерв'ю, ми тоді не розуміли, що стоїть за цим. Тому кожне слово має бути виваженим і контрольованим. Ніяких рублів... Знаєте, є фрази, які взяли і змонтували. Ніяких рублів ніхто не платив. Тобто була ситуація, коли на той час людям необхідно було оформити паспорт і, можливо, вони вдавалися до таких методів. Але це не про мене і не про мою доньку", – сказала Ольга Сумська.

Артистка зазначила, що Антоніна має паспорт України, бо вона - українка. А чи має її дитина громадянство Росії, вона точно не знає, оскільки не спілкується з Паперною на "ці теми".

"Це - страшний біль. Просто хочеться її обійняти. Своїх онуків. Вони ростуть. Вони мали б бачити свою бабусю, я б хотіла дати їм всю себе", - додала Сумська, яка два роки не бачила доньку й онуків.

Тоня Паперна з чоловіком-росіянином Фото: instagram.com/tony__pepper

Дізнайтеся також, у кого із зірок родичі живуть в Росії, мовчать чи підтримують війну.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil