Лайм

Артист з команди Андрія Данилка втратив сина на війні: що відомо про трагедію

Місяць тому захисник відсвяткував свій день народження

Український музикант, актор та шоумен Андрій Данилко повідомив у соцмережах трагічну звістку. У артиста з його колективу на війні загинув син Ерік.

В команді з Данилком працює 44-річний виконавець, композитор та письменник Артур Кульпович, який родом із Дніпропетровщини. Його син Ерік захищав Україну від окупантів разом з іншими побратимами. Життя хлопця обірвалося в одному з боїв. Про трагічну звістку Андрій Михайлович розповів на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Був добрим і відданим: стало відомо про загибель учасника гурту "Серцевий напад" на фронті.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Артист оприлюднив чорно-біле фото Еріка, зроблене під час служби. На знімку військовослужбовець позував у військовій формі: бронежилеті та касці. "Наші найщиріші співчуття артисту нашого колективу Артуру Кульповичу у зв'язку із загибеллю на фронті його сина Еріка. Слава Герою! Світла памʼять", - йдеться у підписі до світлини.

У коментарях прихильники та колеги висловлюють слова співчуття Артуру Кульповичу. Ті, хто особисто знайомий з чоловіком, пишуть про те, як сильно він любив свого сина.

Читайте на тему: Був розвідником: дружина загиблого актора Олексія Хільського розповіла про його службу.

"Схиляю голову… Вічна й світла пам‘ять Герою!", "Вічна пам’ять герою визволителю! Ніколи не забудемо! Довіку вдячні!", "Пам'ятаю, як під час навчання Артур розказував про сина. Я ще тоді так здивувалась, що і тато молодий і син вже підліток. Новина жахлива. Немає слів. Вічна пам'ять", "Яке може бути гірше горе, ніж як ховати дитину. Щирі співчуття, сил вам, щоб пережити це лихо. Велика подяка за виховання сина", - йдеться у деяких коментарях.

Фото: instagram.com/artur_kulpovych

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували