Лайм

На війні загинув військовий з кліпу Наталки Карпи: співачка вшанувала пам'ять і розчулила спогадами

Юний захисник віддав своє життя за Україну

Боронячи Україну на фронті, загинув Потапов Михайло - український військовий, який знявся у кліпі Наталки Карпи "Жінка, що тебе чекає". Виконуючи бойове завдання, воїн отримав важкі поранення, після яких знаходився на лікуванні у госпіталі. 3 серпня його не стало. Захиснику було лише 27 років.

Трагічною звісткою у своєму Instagram поділилася сама співачка, чий чоловік також служить у лавах ЗСУ. Вона зробила репост некрологу, в якому повідомляється про смерть бійця. "Скільки всього розповідав, як боронив свою землю, як він любив свою країну... Плачу, серце на шматки. Господи, йому жити, творити сім'ю, народжувати дітей, кохати...", - з болем написала Наталка.

Читайте також: Не прийняла: Марія Бурмака розповіла, як переживає втрату брата на війні.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

У наступній "сторіз" співачка показала фото з Михайлом, зроблене після зйомок кліпу і поділилася теплими спогадами.

"Перед цією світлиною ми пили каву, їли чебуреки біля твоєї академії, говорили про все на світі. Ти ще розповідав, що маєш встигнути заїхати до подруги, куди я тебе й завезла, - розповіла Карпа. - Нема слів. Світла пам'ять тобі, Михайлику".

Фото: instagram.com/natalkakarpa

На кадрах їхнього кліпу, які співачка знайшла у своїх архівах, Михайло допомагав співачці освоїти зброю. "Ти мені так допомагав, підказував, підтримував. Хоча сам молодий і стільки пройшов, - додала вона. - Вірю, що там між хмарками, в засвітах, ти підсилиш армію Божу".

Читайте також: Воював з початку повномасштабного: Сергій Танчинець повідомив про загибель на фронті брата.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Також Карпа поділилася відео з машини, зняте у 2022 році, на якому разом із Потаповим слухає свою пісню "Жінка, що тебе чекає", в кліпі до якої знявся Михайло.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Михайло Потапов народився у 1997 році у місті Тернівка, Дніпропетровської області. Закінчивши 9 класів школи, вступив до Тернівського професійного гірничого ліцею. Після чого якийсь час працював на шахті. У червні 2019 року був призваний на строкову військову службу. Після цього навчався в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Після 24 лютого 2022 року Михайло став на захист країни, але, на жаль, росіяни забрали його життя. Дата і час прощання з героєм будуть оголошені пізніше.

Минулого місяця на фронті загинув український музикант Микола Ленок.

Новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також