Лайм

Ольга Харлан розповіла, чи вплинула війна на її стосунки з коханим-італійцем

Пара разом близько п'яти років

Українська шаблістка Ольга Харлан зустрічається з італійським фехтувальником Луїджі Самеле. До початку повномасштабного вторгнення олімпійська чемпіонка жила і тренувалася в Україні, а її коханий – в Італії. Останні два роки уродженка Миколаєва проводить на території свого обранця.

В інтерв'ю Марічці Падалко фехтувальниця зізналася, що війна вплинула на їхні стосунки з коханим. Незважаючи на те, що зараз закохані мають змогу завжди бути разом, тривога за Україну дуже позначається на її емоційному стані, і певної миті українка почала віддалятися від італійця.

Читайте також: Показала, як треба вигризати перемогу: українські зірки привітали Ольгу Харлан з медаллю на Олімпіаді.

Фото: instagram.com/gigisamele87

"Те, що я приїхала до Італії - це дуже добре. Ми багато бачимося, живемо разом, чого не могли робити до повномасштабної війни. Але через такі причини бути разом було дуже важко, тому що він бачив мій стан, і на нього це теж впливало дуже сильно. Я трохи віддалялася, бо всі ці новини... Коли щось жахливе відбувається, чи Миколаїв обстрілюють, чи Київ, чи інші наші міста, то просто сиджу [в телефоні]. Він дуже поважає все, що відбувається зі мною, але це вплинуло на наші стосунки", - зізналася вона.

Ольга і Луїджі вперше зустрілися ще у підлітковому віці – їй було 15, а йому 18 років. Проте справжні стосунки зав'язалися після розлучення Харлан із українським колегою-фехтувальником Дмитром Бойком.

Фото: instagram.com/olgakharlan

Шаблістка зізнавалася, що це не було кохання з першого погляду, в яке вона не вірить, але з Луїджі готова бути до самої старості і народити йому дітей. А після своєї участі у "Танцях з зірками" у 2021 році говорила, що заради стосунків із Самеле готова відмовитися від великого спорту.

"Мені здається, я зробила достатньо у своїй кар'єрі. Стільки всього за плечима, все-таки хочеться вже сім'ю, хочеться осісти, відчути, що таке материнство, батьківство, подивитися на нього. Він дуже любить дітей, чудово з ними ладнає", - розповідала Оля.

Раніше чоловік-англієць Ірини Сопонару розповів, чому обрав для життя Україну і як швидко вивчив мову.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також