Лайм

Російська дівчина Мудрика українізувалась — підсіла на Христину Соловій

У мережі звернули увагу на "історію" росіянки

Вінгеру лондонського "Челсі" та збірної України Михайлу Мудрику приписують романтичні стосунки з російською моделлю Віолеттою Грачовою, через яку футболіст нещодавно потрапив у скандал. Пара не підтверджує чутки про свій можливий роман, лише зрідка робить натяки у соцмережах.

Напередодні у "сторіз" росіянка виклала фото з подругою і наклала пісню Fortepiano української виконавиці Христини Соловій. Знизу вона розмістила обкладинку треку, біля якої залишила емодзі червоного серця.

Читайте також: "Доліна підтримала "Азов"?" Страшні для співачки речі сталися не лише з квартирою.

Фото: instagram.com/violetta.bert

Фотографія розійшлася соціальними мережами і стала приводом для жартів. "С*ка, я зараз вмру. Мудрик її українізував", - посміялася користувачка Х (колишній Твіттер) з ніком "Корабельна сосна".

Фото: x.com/korabelnasosna

Нагадаємо, чутки про зв'язок українського футболіста з росіянкою з'явилися у 2023 році. Вони публікують однакові фото в Instagram, а вінгер збірної України ставить "лайки" під дописами фітнес-моделі.

У червні 2024 року в мережі спалахнув скандал через букет, який нібито Мудрик відправив дівчині в Москву. Грачова показала у своєму блозі подарунки, які вона отримала у свій день народження, і на одному з них засвітила записку з привітанням англійською. "З Днем народження, моє кохання". Під посланням стоїть підпис ММ – ці ініціали використовує Михайло. Футболіст цю ситуацію не коментував.

Віолетта Грачова, Михайло Мудрик Фото: instagram.com/violetta.bert / instagram.com/mmudryk10

Раніше Андрія Данилка захейтили за спільне фото з Пугачовою: дісталося й Лесі Нікітюк.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також