Лайм

Єфросиніна зізналася, чому повернулася в Україну під час війни

Телеведуча більше року жила за кордоном

Після початку повномасштабної війни Маша Єфросиніна разом із дітьми виїхала за кордон. Спочатку через 9-річного сина телеведуча жила на дві країни – Польща і Україна, а згодом остаточно повернулася додому.

У новому випуску свого подкасту "Квиток на Марс", гостем якого став Сергій Притула, знаменитість пояснила, чому вирішила забрати в Київ Олександра, який важко переживає російські обстріли.

Читайте також: Маша Єфросиніна після нічної ракетної атаки росіян шокувала фразою 9-річного сина.

Фото: nstagram.com/mashaefrosinina

"Сашко досі не адаптувався до тривог, - зізналася зіркова мама. - Він сам собі каже: "Я дихаю, дихаю, вдих-видих, вдих-видих..." Це страшна картина. Я взагалі не знаю, що робити в ці моменти". Водночас, за словами Єфросиніної, поганою матір'ю вона себе не відчуває.

"Я візуал, я людина дуже емоційна і, можливо, зараз ця фраза прозвучить аж надто різко, але за кордоном я ніби мертва. Мертва", - заявила вона.

В Європі засновниця фонду "Маша" вела активну благодійну і соціальну діяльність на підтримку України, розповідала про воєнні злочини росіян з європейських телеекранів. Однак у якийсь момент Марія зрозуміла, що її місія, донести світові правду про війну і знайти фінансових донорів, закінчилася.

"Я приїхала до одного відомого німецького видання на інтерв'ю, яке мені обіцяли, що триватиме 40 хвилин, а мені дали 1,5 хвилини в ефірі. І коли я сказала: "Ми на рекламу пішли, так? Чому пауза?" Мені сказали: "Ні, це все. У нас рейтинги падають, коли українці в ефірі. Ми зазнаємо страшних збитків, ми втрачаємо мільйони. Наше видання за період перших місяців війни в Україні втратило мільйони євро, ми стільки не втрачали 1970 року". І я зрозуміла, що все, моя місія, можливість щось говорити, закінчилася. Ще мене кинули на гроші в Німеччині, мене в Україні ніколи не кидали на гроші. І я подумала: краще я спатиму на підлозі", - пояснила знаменитість своє повернення в Україну під час війни.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна з донькою Наною і сином Сашком виїхала з України через 4,5 тижні після початку повномасштабного вторгнення. До цього вона перебувала у Києві зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим, який після виїзду сім'ї доєднався до лав ЗСУ.

Читайте також: Спочатку хотіла порвати: Маша Єфросиніна згадала, як чоловік-військовий вручив їй заповіт.

Телеведуча розповідала, що довго не погоджувалась на переїзд. Вона думала, що весь цей кошмар скоро закінчиться і вони повернуться до колишнього життя. Проте з кожним днем емоційний стан дітей ставав гіршим, вони втомилися ховатися в укритті, а однієї ночі Єфросиніна почула фразу від сина, якому на той момент було 7 років, і вона стала для неї вирішальною.

"Однієї ночі нам довелося з Тимуром Сашка фізично стягувати з ліжка, він не хотів нікуди йти, він кричав. Я взяла його під пахви і просто тягла по підлозі, по килиму, він чіплявся ногами і говорив: "Я нікуди не піду, нехай бомба прилетить прямо у вікно. Я не можу, я хочу спати". І кричав так і вигинався, що Тимур мені сказав: "Маша, ми втратимо наших дітей, це неможливо. Потрібно їх рятувати". І я виїхала", - розповідала вона.

Фото: nstagram.com/mashaefrosinina

Раніше Маша Єфросиніна розповіла, як спілкується з чоловіком-військовим, який зараз на фронті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також