Лайм

Будемо разом до перемоги: Вакарчук вчергове завітав до бійців на Донбас і показав фото

Музикант зустрівся з військовими 93-ї бригади

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну Святослав Вакарчук їздить на фронт із творчою і морально-психологічною місією. За цей час лідер гурту "Океан Ельзи" десятки разів відвідав воїнів на Донбасі та співав під обстрілами. Днями музикант і військовослужбовець знову побував у зоні бойових дій та поділився враженнями від поїздки.

На особистій сторінці в Instagram він опублікував кадри з бійцями 93-ї бригади "Холодний Яр", з якими у артиста зав'язалася міцна дружба.

Читайте також: У Вакарчука назвали його посаду у війську.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Поки ворог продовжує атакувати нашу державу своїми ракетами, дронами та іншою поганню, наші воїни продовжують захищати Україну зі зброєю в руках на фронті. Мав честь вчергове побувати на Донбасі у бійців славетної 93-ї бригади, з якою підтримуємо давню та міцну дружбу. Ми були разом в перші дні війни. Ми разом зараз. І будемо разом до Перемоги", - написав Вакарчук.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Святослав Вакарчук виступав у зоні бойових дій понад 265 разів, але, за словами музиканта, "це ніщо в порівнянні з тим, що щодня відчувають на собі наші хлопці та дівчата там на фронті". Свої враження і спогади від поїздок на передову лідер ОЕ пообіцяв зберегти у мемуарах, які він планує написати після закінчення війни.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

В одній зі своїх поїздок на фронт Святослав Вакарчук поспілкувався письменницею Оксаною Рубанькою, яка доєдналася до ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також