Лайм

Буде пристрасно: Решетнік розкрив деталі зйомок "Холостяка" з Олександром Тереном

Ведучий проекту розповів, яким буде новий сезон

Восени глядачі телеканалу СТБ побачать 13 сезон шоу "Холостяк", героєм якого став 28-річний ветеран війни Олександр Будько з позивним "Терен". Напередодні виходу першого епізоду ведучий проекту Григорій Ретешнік розповів, яким буде реаліті з українським військовим, який втратив обидві ноги на фронті.

В інтерв'ю Liga.life телеведучий зізнався, що новий сезон вийшов "гарячим" і "пристрасним", адже дівчата одразу знали ім'я головного героя та цілеспрямовано "йшли на Олександра".

Читайте також: Це для мене принципово: "Холостяк" Терен пояснив, чому не хоче бачити поряд російськомовну дівчину.

Фото: instagram.com/holostyakstb

"Гаряче буде, - зізнається Решетнік. - Мега крутий, витривалий Олександр, перша вечірка там 30-35 годин, не спавши, не ївши, спілкуючись з усіма учасницями. Буде екстремально, сміливо, ніяких поблажок, якихось моментів, все як реаліті: екстрим, побачення, з'ясування стосунків. Буде пристрасно. Я дуже щасливий, що буде багато кохання, тому що ми реаліті саме про почуття, стосунки, які надихають".

На запитання журналістки, чи вірить він у те, що на проекті можна зустріти своє кохання, Григорій відповів ствердно.

"Безумовно, інакше я б не займався цим. Більше того, після фіналу так чи інакше майже всі пари залишаються разом. Так, хтось довше, хтось менше, життя, одна справа на проекті, але закоханість, почуття, повірте, це неможливо змоделювати, програти", - переконаний ведучий шоу "Холостяк".

За словами Решетніка, "Холостяк-13" відрізняється від попередніх сезонів. Насамперед тим, що він знімається у період повномасштабної війни і є викликом для українського суспільства.

Читайте також: Не відчуваю дискомфорту: "Холостяк" Олександр Терен розповів про побачення на протезах.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

"Це виклик суспільного характеру. Усі мають бути на фронті, усі мають боронити землю, скасувати абсолютно всі процеси, не має бути ні медіа, нічого, усі мають займатися лише одним. Це я цитую такі хейтерські речі. Цей суспільний виклик для нас дуже важливий і ми довго вагалися, довго планували – це дуже довгий процес. Ми запустили проект, знімаємо, про нас пишуть The Guardian, Variety, знімає CNN, журналісти ВВС на майданчику. Ми не сходимо зі шпальт всесвітніх газет, нас підтримують партнери. Ми довго кастингуємо дівчат, ми заявляємо Холостяка і на нього вже йдуть свідомі дівчата, бо раніше ми приховували ім'я Холостяка, і ти вже знайомився з ним на першій вечірці. Це дуже величезний виклик, відповідальність. У нас є соціальна місія – показати те, що ветерани мають право на щастя, що це наші головні герої, як з ними поводитися, як ставитися. Але в той же час кохання – на першому місці. Залишиться основний посил: романтика, кохання, почуття, спілкування. Поки що все складається і я впевнений, що глядач буде в захваті", - додав він.

Дізнайтеся також, що відомо про життя Олександра "Терена" Будько до повномасштабної війни та як воно змінилося після її початку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також