Лайм

Що відбувається? Інна Мірошниченко відреагувала на жорстоке побиття дружини військового

Дружина ведучого прокоментувала скандал

У Дніпрі п'яний чоловік жорстоко побив Лесю Волобуєву - учасницю мітингів на підтримку військовополонених і "Гроші на ЗСУ" та дружину військового, який зараз перебуває на лікуванні після важкого поранення. На кричущий інцидент відреагувала дружина телеведучого Тімура Мірошниченка адвокатка Інна Мірошниченко.

"Що відбувається? Чому чоловіки чинять насильство щодо жінок з такою зухвалістю? Чи не щодня зустрічаю схожі історії...", - написала вона у себе в Instagram-історіях.

Читайте також: "Спалити на Хрещатику": Віктор Розовий відреагував на інцидент у ветклініці з ветераном ЗСУ.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Далі Інна показала коментарі "реальних людей" під дописом постраждалої. Один із коментаторів заявив, що "не буває диму без вогню". "Так пояснює чоловік зламану руку, шви на голові, сколи на 7 зубах", - обурилася Мірошниченко.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Що відомо про інцидент з побиттям дружини військового

За словами Лесі Волобуєвої, інцидент стався 9 серпня о 21:00. Вона з собакою поверталася з прогулянки і біля свого під'їзду зустріла п'яного сусіда з супутниками – двома жінками і одним чоловіком. Нападник погладив улюбленця дівчини, на що та зробила йому зауваження, що не дозволяє гладити свого собаку незнайомим людям.

"У відповідь я почула щось на кшталт "коли хочу, тоді і гладжу", - розповіла дружина військового. - Я відтягла собаку і продовжила відстоювати свою позицію, стверджуючи, що мій собака - це моя власність і без мого дозволу його не можна чіпати. Нападник перегородив мені прохід до хвіртки і не пропускав. Я просила пропустити мене, а він питав, що я зроблю. Я намагалася пройти, просила його супутниць якось вплинути, але з їхнього боку не було жодної реакції, голосно кликала на допомогу сусідів, але мене ніхто не чув".

Леся Волобуєва Фото: instagram.com/lesia_volobuieva

Волобуєва додала, що нападник піднімав руку вгору і поводився зухвало та агресивно. Їй здалося, що чоловік на неї замахується, і тоді Леся вирішила вдарити його в пах, але промахнулася. Відчувши загрозу, жінка дістала з сумки спрей-антиперспірант і бризнула в обличчя супутника нападника, який не давав їй пройти.

"І відразу після використання мене схопив за руку другий чоловік і не відпускав, я намагалася вирватися. Він міцно тримав мене за зап'ястя і намагався вирвати балончик. Коли я нарешті вирвалася і відійшла кілька кроків тому, на мене почав йти чоловік, якому я запшикала очі спреєм. Я побачила, як чітко в мене летить міцно стиснутий кулак правої руки. Два удари прийшлися в голову, через що я відразу впала на землю. Нападник продовжив бити мене лежачу. Бив ногами. Мінімум 2 удари ногою", - шокувала вона.

Волобуєва вся в крові побігла до охоронця будинку і викликала "швидку" та поліцію, остання, за словами потерпілої, "не зробила абсолютно нічого". Леся розповіла, що правоохоронці піднялися в квартиру нападника, дружньо з ним поспілкувалися та поїхали.

Медики зафіксували наслідки побиття: зламана права (робоча) рука – накладений гіпс на 4 тижні, розбита голова – накладені шви на 10 днів, сколи на 7 передніх зубах – вимагають реставрації, синці на голові (велика шишка на лобі, набрякле праве вухо та сине за ним) та ногах.

"Судово медична експертиза кваліфікувала це як тілесні ушкодження середньої тяжкості", - додала дружина військового.

Леся з чоловіком-військовим Фото: instagram.com/lesia_volobuieva

Нападника звуть Тимошенко Дмитро, 1982 року народження. Має судимість і дві порушені кримінальні справи. Після побиття дівчини вихвалявся перед друзями тим, як він побив дівчину і що йому нічого за це не буде.

Потерпіла розповіла, що під час судових засідань щодо вибору запобіжного заходу Тимошенко поводився зухвало і разом зі свідками давав неправдиві свідчення. В результаті суд помістив нападника під варту на 60 днів.

"Треба готуватися до апеляційного суду, оприлюднювати цю справу і залучати військових, які перебувають у Дніпрі і бажають своєю присутністю в залі суду показати, що таке неприпустимо: військові, борючись за незалежність країни, не повинні займатися безпекою своїх рідних вдома і можуть довіритися правоохоронним органам", - резюмувала постраждала, чоловік якої служить у ЗСУ.

Переглянути цей допис до Instagram

Леся відкрито про пошук себе (@lesia_volobuieva)

Раніше зіркова журналістка Аліна Доротюк зізналася, що зазнала булінгу у школі.

Цікаві новини для вас:

Читайте також