Лайм

У відпустці або звільнили: Кондратюк розповів, чи отримує від Козловського виплати за боргом

Конфлікт між продюсером і співаком триває 12 років

Ігор Кондратюк, який раніше засумнівався у службі Віталія Козловського, розповів, чи отримує від свого експідопічного виплати, які суд зобов'язав стягувати з офіційної зарплати співака-військовослужбовця.

У програмі "Неймовірна правда про зірок" продюсер сказав, що грошові надходження нерегулярні, зокрема, у липні виплат за боргом від Козловського не було. Кондратюк припустив, що артиста могли звільнити зі Збройних Сил або він був у відпустці.

Читайте також: Рядовий солдат в оркестрі: Віталій Козловський розповів про свою службу у ЗСУ.

Віталій Козловський Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Коли як, - відповів Кондратюк на запитання про щомісячні виплати від колишнього підопічного. - Здається, у липні він був у відпустці або його звільнили, я не знаю".

Щодо суми, яку йому винен Козловський, то за цим питанням продюсер не слідкує, але не виключає, що вона становить 1,3 млн гривень.

Незважаючи на багаторічний конфлікт, Кондратюк подякував Козловському за "науку, яку він йому дав".

"Наука, яка називається, що продюсер має юридично так себе обставити, щоб жоден його підопічний не міг нічого зробити, щоб потім ще багато років на тебе це лайно лилося. Крапка", - сказав продюсер.

Нагадаємо, конфлікт між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком триває з 2012 року. Після розірвання контракту співак продовжив виконувати свої старі хіти, які належать його колишньому продюсерові.

За порушення авторських прав артист отримав від екснаставника кілька судових позовів, в результаті яких Козловський має виплатити Кондратюку величезну суму. У жовтні 2023 року телеведучий говорив, що борг становить близько 1,5 млн. гривень.

Після мобілізації минулого літа Віталій заявляв, що виконавча служба стягує на виплату боргу практично всю його військову зарплату. Артист запропонував Кондратюку мирову – виплатити гроші протягом 2 років, у 3-4 платежі, а також врегулювати питання авторських прав на деякі хіти.

Продюсер різко відкинув пропозицію колишнього підопічного, назвавши її "маячнею". Ігор Кондратюк сказав, що не може зупинити процес стягнення боргу з Віталія Козловського, оскільки це питання вже давно врегульоване судами.

Ігор Кондратюк Фото: Апостроф

Раніше Віталій Козловський дорікнув Ігорю Кондратюку за те, що його сини не служать.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також