Лайм

"Спалити на Хрещатику": Віктор Розовий відреагував на інцидент у ветклініці з ветераном ЗСУ

Захисника обурив вчинок відвідувача клініки

В Одесі чоловік облаяв ветеринара-ветерана ЗСУ, який втратив обидві ноги на фронті. На кричущий інцидент відреагував комік і військовослужбовець Віктор Розовий, який наразі проходить реабілітацію після важкого осколкового поранення голови.

Зірка "Ліги Сміху" перепостив в Instagram-сторіз відео з камери спостереження, де одесит показує лікарю ветклініки свого собаку. На прохання ветеринара розвернути песика іншою стороною, чоловік каже: "А ви не можете підійти і подивитися?" На обурення відвідувача ветеран війни показує, що у нього протези, і у відповідь чує образливу лайку: "Пішов тоді ти нах*й, п*дар, бл*дь".

Читайте також: Стендаперка Лєра Мандзюк прокоментувала скандал навколо свого "жарту" про "тупеньких" дітей з інвалідністю.

Віктор Розовий відновлюється після серйозного поранення Фото: instagram.com/viktor_rozovyi

"Якщо пітуха з пуделем не спалять нах*й на Хрещатику і трансляції цього не буде на 1+1, то це буде повний провал українського суспільства", - емоційно відреагував Віктор Розовий, який нещодавно з'являвся на інвалідному візку.

Фото: instagram.com/viktor_rozovyi

Ветеринара на скандальному відео звуть Олексій Притула. Важке поранення, внаслідок якого йому ампутували обидві ноги, воїн отримав у вересні 2022 року, через три місяці після своєї мобілізації.

Ветеран війни розповідав на своїй сторінці, що у своїй новій роботі він вперше зіткнувся з таким неадекватним клієнтом. І додав, що хоча вкрай обурений його вчинком, вважає, що притягнути його до відповідальності майже нереально.

Олексій Притула втратив ноги на війні Фото: instagram.com/oleksa1981

"Зі мною це, ну прям, одиночний випадок. Поки що. Але я чудово розумію, що подібної наволочі навкруги тьма. Я розумію, що юридично притягнути до відповідальності цю "людину" вкрай малоймовірно. Бо, нагадую, бути уй***ом в нашій країні не протизаконно", - написав Притула.

Переглянути цей допис до Instagram

Олексій Притула (@oleksa1981)

Раніше Фіма Константиновський розповів про стан Віктора Розового після важкого поранення.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько