Лайм

Зірка "Скаженого весілля" засудила колег, які підтримали Цимбалюка на тлі скандалу з російськими піснями

Акторка висловила свою думку

Трохи більше місяця тому український актор Тарас Цимбалюк потрапив у скандал через вечірку з піснями російських виконавців, які підтримують путінський режим. Після хвилі суспільного обурення зірка серіалів "Спіймати Кайдаша" і "Чорний ворон" визнав свою провину, і його каяття підтримали багато колег.

Акторка Інна Приходько, яка знімалася у "Скаженому весіллі" і "Скажених сусідах", засудила знаменитостей, які стали на захист Цимбалюка, який зараз продовжує "жити своїм зірковим життям".

Читайте також: "І в моєму житті були ці про...би": Ольга Сумська емоційно відреагувала на покаяння Цимбалюка.

Інна Приходько, Тарас Цимбалюк Фото: instagram.com/ukrainnochka / instagram.com/taras.tsymbaliuk

"Дуже прикро, що безліч акторів промовчали, замовчали, що вони його підтримали, - висловилася акторка в інтерв'ю Аліні Доротюк, яка публічно привернула увагу до скандалу. - Чому вони його підтримали? Ну через те, що це Тарас Цимбалюк, це зірка. Бути поруч із зіркою - значить самому на якусь мить стати зіркою".

Приходько вважає, що здебільшого актора підтримали колеги, які грають разом із ним у виставі або знімаються у фільмах та серіалах.

"Може вони насправді так і не думають, але написали, щоб він прочитав, що ми за тебе, Тарас, ти молодець, ти стільки робиш хорошого, - вважає вона. - Ну слухайте, те, що він робить щось хороше - прекрасно, кожен свідомий українець зараз допомагає, донатить і так далі. Але це не означає, що можна і треба слухати російське і виставляти це на широкий загал, будучи лідером думок, відомим актором, на якого рівняються люди, наша молодь. Прикро. І прикро, що пройшло пару тижнів - всі забули вже про це, і далі його зіркове життя вже продовжується".

Фото: Скріншот

Зірка "Скаженого весілля" заявила, що від деяких колег не очікувала, що вони підтримають Тараса Цимбалюка, і це стало для неї неабияким здивуванням. Водночас Інна не боїться, що "потрапить у немилість" до цих знаменитих людей.

"Для мене важливіше бути чесною перед собою, перед моєю невеличкою кількістю підписників, прихильниками і в прицнипі з людьми. Я поділилася, тому що я реально засуджую за такий вчинок, - заявила вона. - Чому я буду мовчати? Я навпаки себе з'їм, якщо буду мовчати і не скажу, що я думаю з цього приводу. Я завжди кажу те, що я думаю. Я живу по совісті і справедливості, і дуже часто від цього страждаю".

Раніше українська співачка Гайтана потрапила у скандал через російську пісню.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також