Лайм

Навіщо це, коли війна: дружину Решетніка розкритикували за розваги на концерті в Німеччині

Христина відвідала шоу співачки Адель

Христина Решетнік знову зіткнулася з засудженням у мережі через публікацію з розвагами під час війни. Цього разу дружину телеведучого розкритикували за демонстрацію кадрів із поїздки на концерт Адель у Німеччині.

В Instagram Христина показала фото і відео з Мюнхена, де відбувався виступ світової зірки, та розповіла, що здійснилася її мрія, до якої вона йшла останні п'ять років. Мама трьох дітей зізналася, що "вихопила" останній квиток на концерт Адель, пісні якої любить давно та знає напам'ять.

Читайте також: Майте повагу: Христина Решетнік у день жалоби показала свою подорож і нарвалася на хейт.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

"Нарешті мрія здійснилась, - поділилася вона в дописі. - Люблю ці відчуття, коли так відбувається. Неймовірна співачка, неймовірна енергія та мої улюблені пісні. Відчувати, плакати і дякувати за такі миті - вони дають заряд на усі наступні місяці! Бо, як показали події останніх років - не варто відкладати життя на потім".

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Khrystyna Reshetnik (@kristina_reshetnik)

Більшість підписаних на Христину людей поділяють її думку, що потрібно жити і насолоджуватися кожним моментом, а також не бачать нічого поганого у розважальному контенті під час війни. Однак серед коментаторів були й ті, хто вважає такі публікації недоречними. А одна з підписниці нагадала про любов Адель до речей російського дизайнера Валентина Юдашкіна, який відшивав одяг для армії окупантів.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Цей неприємний момент українці також нагадали володарці титулу "Міс Всесвіт Україна-2021" Анні Неплях, яка також відвідала концерт Адель.

Нагадаємо, у червні 2024 року Адель виступила в Лас-Вегасі у сукні модного дому Yudashkin, який заснував нині покійний скандальний модельєр. Бренд Юдашкіна спеціально створив сукню для зірки, чим хвалився перед росіянами. Окрім цього, сама співачка відмічала дизайнера-росіянина у своєму Instagram. Українських шанувальників співачки обурив вибір вбрання, а також те, що вона піарить і співпрацює з російським брендом, який одягав окупантів.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Раніше Григорію Решетніку дорікнули за відпочинок під час війни: ведучий відповів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також