Лайм

Олег Винник висміяв пропозицію про дует зі своїм "двійником"

Співак вийшов на зв'язок з-за кордону, куди втік через війну

Телеканал "1+1" присвятив цілу передачу Олегу Виннику, який після початку повномасштабного вторгнення виїхав з України, а через два з половиною роки мовчання вирішив повернутися в український шоубіз. Співак був на зв'язку зі студією "Говорить вся країна" з Німеччини і поводився дещо зухвало.

Коментуючи можливий дует із молодим виконавцем Андрієм Кравченком, якого через зовнішню схожість і манеру співу називають "двійником" Винника, співак розсміявся і поставив себе в один ряд зі світовими зірками.

Читайте також: "З вами не пропадеш": Олег Винник перервав мовчання і подякував шанувальникам за їжу.

Олег Винник Фото: Скріншот

"У мене черга до сьогоднішнього дня стоїть за дуетами, мені абсолютно це не цікаво, мені цікаво, коли настане перемога і ми будемо жити в мирі. Я думаю краще було б звернутися до Мадонни і Дженіфер Лопес, то буде вдаліший дует. У них більше грошей", - сміючись сказав Олег Винник Андрію Кравченку, який жартома натякнув на співпрацю з артистом-утікачем.

Андрій Кравченко Фото: instagram.com/andrii_kravch

Висловлювання співака обурило ведучого шоу Олексія Суханова, який прямо сказав Виннику, що його слова пролунали "дуже зверхньо".

На заяву Винника відреагувала також Аліна Доротюк, яка зауважила, що за два з половиною роки співак сильно відірвався від реалій українського шоу-бізнесу.

"По-перше, йому варто переглянути чергу артистів, які колись пропонували йому спільний дует. По-друге, щоб не вийшло так, що Винник, передивившись ту чергу, та й сам не запропонував дует Андрію Кравченко. Який зараз збирає аншлаги на своїх концертах й активно допомагає нашим ЗСУ. Як людина, яка була на його концерті і якій він закинув до збору 61-у тисячу гривень - підтверджую цей факт", - написала зіркова журналістка та інтерв'юерка у себе в Телеграм-каналі.

Раніше Олег Винник зі своїм ковтком свіжого повітря змусив військового записати відео у відповідь.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також