Лайм

Чи вважав би я це щастям - вижити: Анатолій Анатоліч поставив себе на місце чоловіка, чия сім'я загинула у Львові

Телеведучий відреагував на трагедію

Внаслідок ракетно-дронового удару по Львову 4 вересня загинула майже вся сім'я - росіяни вбили матір і трьох донечок. У живих залишився лише батько. Телеведучий і багатодітний батько Анатолій Анатоліч прокоментував страшну трагедію, поставивши себе на місце чоловіка, який вижив.

"У Львові сьогодні вночі загинула ціла родина. Точніше вижив лише батько. Ярослав. Три доньки і дружина вирушили у вічну подорож", - написав шоумен у себе в Instagram.

Читайте також: Наталка Карпа з донькою була у рідному Львові під час ракетного удару.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Вижив… а чи вважав би я це щастям і дивом, вижити, коли твоя родина гине від ракети людожерів. Як жити? Як?, - продовжив він. - Я намагаюсь уявити це, але не вистачає сил навіть думати про таке. Дуже боляче. Боляче й боляче. Кожен і кожен раз".

Українці у коментарях із болем реагують на трагедію.

"Єдине, про що я подумала, побачивши це фото - як йому тепер з цим жити?! Як не збожеволіти і вибрати віру і довіру до цього життя? Чи можна назвати тепер це життям?! Вічна пам'ять дівчаткам, вибачте цей жорстокий і банальний світ, де вас не змогли захистити та вберегти. Боже, де знайти відповідь, коли кінець усім стражданням людства?!";

"Це неможливо уявити";

"Втратити все в одну мить";

"Він помер разом із ними";

"Бачила відео, де йому допомагають прийти до тями ... сльози градом. Як страшно ... як йому жити далі".

Загибла сім'я Базилевичей жила у Львові на вулиці Коновальця - їхня квартира знаходилася на верхньому поверсі. Під завалами зруйнованого будинку знайшли тіла Ярини, Дарини, Міли та їхньої матері Євгенії. Старшій доньці Базилевич було 21 рік і вона працювала програмним менеджером офісу "Львів - Молодіжна столиця Європи 2025" і була співробітницею молодіжної мережі "ТВОРИ!".

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Food Photo Oksana Sybydlo (@oksana_sybydlo)

Нагадаємо, Росія завдала удару по Львову на світанку. Терористи влучили у житлові будинки та інші будівлі. Станом на 13:00 відомо, що аварійно-рятувальні роботи завершені: загинуло 7 людей, серед них - двоє дітей 7 та 14 років. Поранення отримали 53 людини. З-під завалів врятували 12 людей.

Також внаслідок російського удару по Львову пошкоджено сім пам'яток архітектури.

Новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також