Лайм

Українка з найбільшими у світі вилицями назвала найболючішу пластичну операцію

Дівчина кардинально змінила зовнішність

Українська блогерка Настя Покрещук, відома у соцмережах як Justqueen, прославилася тим, що зробила чимало пластичних операцій, а філери в обличчі допомогли їй стати володаркою найбільших вилиць у світі.

В інтерв'ю Славі Дьоміну українка з яскравою зовнішністю відповіла, яка пластика була найболючішою, що буде з її тілом через 15 років і чи було в неї бажання повернути своїм вилицям природні розміри.

Читайте також: З короткою зачіскою і темним волоссям: Даша Квіткова вразила б'юті-перевтіленням.

Фото: instagram.com/justqueen88

Настя зізналася, що найболючішою була перша маммопластика (корекція форми і розміру грудей).

"Це було дуже боляче. Я не могла з ліжка встати сама. Тобі здається, що щось там порветься всередині, хоча цього не станеться, але просто було дуже боляче, - розповіла вона. - Тіло адаптується, але мені здається, що перша операція, коли м'яз ще не розуміє, що там може бути щось, тому дуже боляче".

Наступні операції зі збільшення грудей, за словами блогерки, пройшли "нормально". Всього вона міняла імпланти чотири рази, щоб досягти бажаного результату.

"Я не знаю розміру, але це тисяча з чимось мілілітрів. Це дуже великий імплант, - пояснила вона. - Це імплант, який робиться вже на замовлення, його просто так не продають".

Фото: instagram.com/justqueen88

Покрещук не приховує, що не любить займатися спортом, тому ідеальну фігуру їй робить пластичний хірург. Блогерка зробила прес, підтягнула сідниці, і зараз її тіло дівчину повністю влаштовує.

Відповідаючи на запитання, що станеться з її тілом, коли їй буде 50 років, Настя впевнено сказала, що "нічого не буде". Що стосується вилучення філерів з обличчя, то, на думку блогерки, їй доведеться зробити лише підтяжку, можливо "специфічну".

Покрещук заявила, що не відкидає того, що зменшить вилиці, але зробить це не для того, аби здивувати свою багатотисячну аудиторію.

"Здивувати аудиторію – ні, ніколи. Я її і так дивую своїм нестандартним мисленням і баченням себе. Так, щоб мета – здивувати, то ні, відкидаю це просто. А ось для себе, можливо, я колись захочу", - заявила власниця найбільших вилиць у світі.

Раніше Ілона Гвоздьова назвала вартість маммопластики і розповіла, як збирала на операцію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також