Лайм

Що це було? В мережі обговорюють поцілунок Маші Кондратенко з Klavdia Petrivna

Артистки разом виступили на великій сцені

На недавньому концерті у Палаці спорту Klavdia Petrivna, яка довго ховалася за масками і великими капелюхами, нарешті відкрила своє обличчя. Для багатьох глядачів не стало здивуванням, що за образом найзагадковішої співачки України ховалася 19-річна студентка Соломія Опришко. А ось її поцілунок з Машею Кондратенко, яку довго називали Клавдією Петрівною, наробив шуму в мережі.

Днями авторка народного хіта "Ванька-встанька" опублікувала у себе в ТікТоку фрагмент з великого шоу Klavdia Petrivna у Києві, до якого також була дотична. У кадрі Соломія і Маша виконують свою дуетну пісню "Їде дах" і в якийсь момент Кондратенко цілує Опришко в губи. "Ну моя!", - підписала Марія відео, додавши емодзи червоного серця.

Читайте також: Народний артист звинуватив Klavdia Petrivna у плагіаті - "рими з пісні Зіброва".






У коментарях почалося бурхливе обговорення поцілунку, і думки користувачів розділилися. Одні припустили, що дівчата просто хайпують, згадавши Мадонну і Брітні Спірс, інші назвали їх найкращими подружками, а за версією третіх, Маша Кондратенко і Соломія Опришко – пара, а їхній поцілунок – камінг-аут. Обидві артистки припущення фанів не коментують.

Фото: tiktok.com/@masha.kondratenko

Фото: tiktok.com/@masha.kondratenko

Фото: tiktok.com/@masha.kondratenko

Фото: tiktok.com/@masha.kondratenko

Фото: tiktok.com/@masha.kondratenko

Фото: tiktok.com/@masha.kondratenko

Фото: tiktok.com/@masha.kondratenko

Фото: tiktok.com/@masha.kondratenko

Фото: tiktok.com/@masha.kondratenko

Фото: tiktok.com/@masha.kondratenko

Що відомо про особисте життя Соломії Опришко

Попри те, що Клавдія Петрівна розкрила свою особистість, інтрига довкола співачки зберігається. Її продюсерка Катерина Шевченко пояснювала, що 19-річна Соломія хоче зберегти своє особисте життя приватним, тому, власне, і створила образ Klavdia Petrivna, який має залишатися окремим від реального життя.

Фото: instagram.com/tatyana._.trubnikova

Особисте життя Маші Кондратенко

У 2019 році Маша мала стосунки з професійним футболістом на ім'я Олександр, спільними кадрами з яким ділилася у себе в Instagram. Співачка розповідала, що це були її перші стосунки, які вона афішує.

"Більшість людей вважають, що не слід особисте життя виносити на публіку, мовляв: щастя любить тишу. Але я не вірю в це. Думаю, що жодні фото в соцмережах не можуть вплинути на справжні стосунки. Якщо твоя людина, то все буде добре", - казала вона.

Фото: instagram.com/mashaa.kondratenko

У 2021 році співачка інтригувала романтичними світлинами з актором Богданом Осадчуком, колишнім хлопцем Анни Трінчер. Усі троє знімалися у молодіжному серіалі "Школа".

Фото: instagram.com/mashaa.kondratenko

У 2023 році Кондратенко зізнавалася, що пережила хворобливий розрив, але ім'я хлопця не називала. Маша розповідала, що стосунки були токсичними, і їй знадобилося два роки, щоби про це публічно розповісти.

Наразі серце 24-річної Маші знову зайняте, тільки тепер вона не виносить на публіку своє особисте.

"Я б не хотіла поки що розкривати якісь подробиці свого особистого життя, бо трохи забобонна. Декілька разів я афішувала свої стосунки в соцмережах, і чомусь вони дуже швидко закінчувалися. Тож тепер вирішила, що якщо вже життя показує мені, що я наступаю на одні й ті самі граблі, краще зробити певні висновки - не ділитися подробицями", - говорила вона в серпні 2024 року в інтерв'ю "ТиКиїв".

Фото: instagram.com/mashaa.kondratenko

Що пов'язує Машу Кондратенко з Клавдією Петрівною

Кондратенко, яка заплутувала фанів, виходячи в образі Klavdia Petrivna, зізналася, що вони з Опришко подружилися і разом вигадали цю "авантюру". Проте подробицями співачка ділитися поки не поспішає.

"Це наша з Klavdia Petrivna таємниця, наша спільна авантюра. Їй передувала цікава історія, що сталася, якраз коли ми подружилися. Ми спільно знайшли класний творчий конект і, гадаю, за декілька років я захочу розповісти про це в усіх деталях. Але поки що ми зберігаємо інтригу й даємо простір для фантазії аудиторії", – сказала Маша.

Фото: прес-служба

Раніше ми писали, що Klavdia Petrivna попередила про шахраїв, які збирають кошти від її імені.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також