Лайм

Ілона Гвоздьова назвала вартість мамопластики і розповіла, як збирала на операцію

Танцівниця зважилася на зміни у зовнішності

Минулого місяця хореограф Ілона Гвоздьова збільшила груди. Після операції танцівниця показала перші видимі результати, а тепер розкрила вартість мамопластики та розповіла, як збирала кошти на пластику.

В інтерв'ю Славі Дьоміну переможниця "Танців з зірками" зізналася, що на свій 35-й день народження, який був у серпні, просила гостей не дарувати їй квіти, а подарунки робити грошима.

Читайте також: Змінився смак: Ірина Сопонару пояснила, чому вирішила збільшити груди.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Коли у мене був ювілей, я влаштувала дівич-вечір. Я всім дівчаткам сказала: "Будь ласка, не даруйте мені жодних квітів, жодних подарунків. Подаруйте мені, будь ласка, гроші, бо я маю мету, маю мрію. Я хочу зробити собі мамопластику, тож збираю на операцію", - поділилася Ілона.

За словами Гвоздьової, операція зі збільшення грудей в Україні коштує від 3 до 5 тисяч євро.

"Враховуючи, в якій клініці ви робите, якого лікаря вибрали і який бренд імплантів ставитимете. У середньому десь від 3-х тисяч євро. Три-п'ять", - сказала хореограф.

Також танцівниця поділилася, що після операції почувається "прекрасно", єдине, що її непокоїть - стискання грудної клітки через постійне носіння бандажу.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Іноді мені здається, що як така панічна атака. Ти прокидаєшся вночі і спочатку забуваєш, що на тобі бандаж, а потім згадуєш крізь сон і нормально. До цього стану можна звикнути. Іноді буває задишка, прискорене серцебиття. Лікар попереджав мене про такі випадки. Тиждень-два ці симптоми є класичними, тому загалом мій стан задовільний. Все проходить добре і я сподіваюся, що і надалі моя реабілітація буде проходити добре", - сказала Гвоздьова.

Читайте також: Mamarika зізналася, що хоче в собі змінити за допомогою пластичної хірургії.

Ілона не приховує своєї радості від нових форм і не розуміє, чому не наважилася на операцію раніше.

"Ще п'ять років тому не те щоб я була проти мамопластики, але я це розцінювала типу, ну мені це зараз не потрібно, у мене були свої якісь цілі, ідеї, мета стати мамою і т.д. А коли я це зробила, перша думка була: "Господи, навіщо я так довго цього чекала". Це дуже красиво. Я не пропагую пластичні операції, в жодному разі, але для жінки бачити себе в дзеркалі жіночною, привабливою і бачити свої принади жіночі - це дуже важливо для внутрішнього щастя жінки", - наголосила Гвоздьова.

Зірка "МайстерШеф" Тетяна Літвінова зробила три пластичні операції: що вона змінила.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця