Лайм

Хотів з нею зустрічатися: Вадим Олійник розповів про почуття до Аліни Шаманської

Співак зробив відверте зізнання

Український співак Вадим Олійник, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" з Володимиром Дантесом, мав почуття до блогерки і ведучої Аліни Шаманської, ексдружини Руслана Ханумака. Про це виконавець розповів в інтерв'ю Євгену Фешаку.

У новому випуску програми "33 питання від Люкс ФМ" Олійник згадав, що у той період Шаманська була журналісткою, яка приїхала до співака знімати сюжет. Між двома виникла симпатія, яка переросла у зустрічі, але до чогось серйозного це не призвело.

Читайте також: Вадим Олійник відповів, чи спілкується трансгендерною співачкою Зіанджею, яка втекла з України.

Вадим Олійник Фото: instagram.com/oleynikvadim

"У мене були почуття до неї, - зізнається Вадим. - Ми десь до 5-6 місяців зустрічалися, але спочатку ми якось не форсували. Мені було приємно з нею спілкуватися, я реально хотів з нею зустрічатися. Це не те, що ми там побачилися, погуляли і на цьому все".

Стосунки не склалися через кар'єру Олійника, яка на той момент лише почала розвиватися.

"Серйозні стосунки точно були не для мене, - пояснив співак. - Вийшло все за домовленістю. Вона мене зрозуміла, ми з нею дуже добре поговорили і зрозуміли одне одного. І на цьому все".

Аліна Шаманська Фото: instagram.com/shamankaa

Наразі Олійник зустрічається з дівчиною, з якою познайомився у соціальній мережі.

"Ми разом 3,5 роки. Познайомилися ми в Instagram, я "вогник" залишив, а потім почали "лайкати" один одного, і я написав. Ми дуже довго спілкувалися телефоном, тому що вона їхала з батьками до Єгипту, і потім по приїзду ми побачилися. І вона мені сказала: "Слухай, я взагалі не готова, стосунки мені взагалі не потрібні". І мене так це зачепило, – згадує Вадим. - Було реально якось дуже складно, і я почав її домагатися. Довелося максимально увімкнутися".

Дівчина Вадима Олійника Фото: instagram.com/oleynikvadim

До цього Вадим Олійник був одружений з Анною Браженко. Подружжя прожило разом п'ять років і подали на розлучення, оскільки на той момент співак був не готовий до сімейного життя.

Аліна Шаманська була дружиною колишнього актора Студії "Квартал 95" Руслана Ханумака, який виїхав з України у період великої війни. Шлюб блогерки і актора тривав 7 років, від цих стосунків у колишньої пари підростає син.

Раніше Аліна Шаманська заявила, що Руслан Ханумак фінансово не допомагає їхньому синові.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також